Hlavní obsah

Cviky na posílení stehen, zadečku a břicha od fitness závodnice

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stehna, zadek a bříško patří u žen k nejproblémovějším partiím, na kterých se ukládá tuk, vzniká celulitida a spousta dalších nedokonalostí. Zbavit se tuku na těchto místech není přitom vůbec snadné, zvlášť když nechcete kvůli tomu podstoupit žádnou operaci. Kromě úpravy jídelníčku je tak důležité začít pravidelně cvičit.

Posilovací cviky na stehna, zadeček a břichoVideo: Novinky

 
Článek

Ivka Sarauerová (37), kterou znáte z televizní soutěže MasterChef, je nejen výbornou kuchařkou a pekařkou, ale i milovnicí fitness. Připravila si tak pro vás sérii efektivních cviků právě na posílení zadečku, stehen a bříška.

Většina cviků přitom nevyžaduje žádné pomůcky, jen jeden využívá k lepšímu efektu posilovací gumu a další dva cviky malé činky či plné PET lahve.

Krásná ramena a paže pomocí cviků od fitness závodnice Ivky Sarauerové

Zdraví

Samotnému cvičení by mělo vždy předcházet zahřátí, aby se svaly a klouby připravily na následnou zátěž. Následovat by mělo i lehčí protažení svalů, a tedy strečink, který pomůže předcházet případnému zranění.

Poté už se můžete vrhnout přímo na cviky z přiloženého videa. Aby cvičení bylo skutečně efektivní, je zapotřebí nohy posilovat minimálně dvakrát týdně, každý cvik pak provádět alespoň 12krát ve třech sériích.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám