Hlavní obsah

Šťastná i vyděšená. Žena skončila v karanténě se švagrem, do kterého se zakoukala

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trávit karanténu s rodinou v době koronaviru nemusí být sice vždy jednoduché, ale z hlediska možného prohloubení vazeb jistě vhodné. To si zpočátku myslela i nejmenovaná mladá žena, která tráví karanténu v domě rodičů s manželem, jeho bratrem a ženou. Alespoň do doby, než zjistila, že její city ke švagrovi přerostly v něco víc.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jak mladá žena uvádí, kvůli stále se šířícímu koronaviru a obavám o zdraví se rozhodla, že zůstane s manželem a malými dětmi v domě své matky. K sobě pozvali i manželova bratra a jeho ženu s dětmi.

„Přišlo mi to jako skvělý nápad, jelikož se můžeme podělit o domácí práce a péči o děti - dva z nás totiž stále pracují z domova. Situace se pro mě ale začala dost komplikovat, protože jsem se jednoduše zakoukala do svého švagra. Myslela jsem, že to časem přejde, ale spíše se to zhoršilo. Po třech týdnech pohromadě jsem zjistila, že mě doslova začal ovládat chtíč,” cituje vyjádření mladé ženy server Guardian.

Dané situaci nenahrává ani fakt, že mladá žena se svým manželem téměř nemá sex. Důvodem je nezájem z jeho strany, a to od doby, kdy se jim narodilo druhé dítě.

Žena využila spermatu dárce, o dvanáct let později se do něj zamilovala

Vztahy a sex

„Jsem doslova frustrovaná a bojím se, že se něco stane nebo že si ostatní všimnou, že mezi námi něco je. Nevím, jak to zastavit,” popisuje žena své pocity.

Psycholožka Pamela Stephenson Connollyová k dané situaci vysvětluje, že za běžných okolností se erotické napětí mezi lidmi stupňuje, pokud je mezi nimi nějaká překážka, která jim brání být spolu. Situace této mladé ženy je podle ní ovšem extra výzvou, protože největší nebezpečí spočívá v „běžné komunikaci” s objektem jejího zájmu.

Manželství bez sexu? Známe nejčastější příčiny

Vztahy a sex

Proto radí, pokud tomu nechce nechat volný průběh a někomu ublížit, stanovit si jasná a pevná pravidla. Základem je přestat o svém švagrovi fantazírovat a co nejvíc se vyhnout situacím, ve kterých by byli sami dva. Naopak radí posílit pouto se ženou švagra a jeho dětmi.

Pomoci určitě může i znovuposílení vztahu s vlastním manželem a snaha o oživení společného sexuálního života.

Pro zahnání „nebezpečných” myšlenek pak radí soustředit se více na péči o vlastní děti, případně cvičení a snahu udržet celou rodinu pohromadě a zdravou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám