Hlavní obsah

Deset tipů na to, jak se s partnerem doma zabavit

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nudí vás už věčné povalování doma, všechny seriály a filmy už máte zhlédnuté a nevíte, co dál? Máme pro vás deset tipů, díky kterým se v karanténě skvěle zabavíte, a ještě k tomu zpestříte svůj vztah. Kdy jindy, když ne teď?

Foto: Profimedia.cz

Karanténa k domácímu vaření přímo vybízí.

Článek

 1. Uvařte spolu večeři

Pokud jste s partnerem uvízli ve společné karanténě a už vám leze na nervy neustálé vaření a obskakování, pak svého milého zapojte do hry a něco si společně uvařte. Stačí, když vám pomůže s krájením, mícháním, odměřováním či dochucováním. I malá pomoc se počítá. A pokud se pokrm nepodaří? Nic se neděje, společně se zasmějte a slibte si, že to příště bude lepší.

2. Sestavte spolu puzzle

Není nad dobré retro. Vyzkoušejte svoji trpělivost a zkuste s partnerem složit obrázek z puzzle. Uvidíte, že po dokončení budete mít nejen pocit satisfakce, ale také roztomilou vzpomínku na čas karantény.

3. Naplánujte si večer s fondue

Máte mlsný jazýček? Pak si udělejte domácí fondue. Ideální je mít doma vlastní sestavu, ale pokud ji nemáte, nevadí. Stačí rozehřát čokoládu a do ní pak namáčet kousky vašeho oblíbeného ovoce či jiných pochutin. Vyzkoušejte například jahody, které mají ve spojení s čokoládou přímo afrodiziakální účinek.

4. Domácí lázně

Libujete si v návštěvách všemožných salonů krásy a luxusních spa? Vytvořte si podobné doma. Stačí si pořídit mořskou sůl nebo třeba pěnu do koupele, zapálit svíčky a celek doplnit oblíbenou lahvinkou vína či bublinek a přizvat k vodním radovánkám svého milého.

5. Zahrajte si deskové hry

Myslíte si, že jste na hraní staří? Opak je pravdou, deskové hry jsou skvělým způsobem, jak se zabavit, zasmát a utužit vztahy. Vybírat přitom můžete mezi nespočtem druhů. Je jen na vás, jestli jste spíše strategický typ, nebo vás baví aktivnější hry, kde můžete uplatnit například své pantomimické schopnosti.

6. Společná jóga

Prostředí karantény se dá využít i k nejrůznějším sportovním aktivitám. Vyzkoušejte například klidnou jógu, při které nebudete riskovat, že se z vašeho domova stane kůlnička na dříví. Pokud se vašemu partnerovi do jógy či jiného typu cvičení na doma nechce, zkuste ho alespoň vytáhnout na krátký běh či procházku v přírodě.

Jak si zachovat zdravý životní styl i v době karantény

Zdraví

7. Malujte

Nemusíte být žádný velký umělec, stačí tempery a kus obyčejného papíru k tomu, abyste se zabavili a dokonale zrelaxovali. Tvůrčí aktivity totiž skvěle povzbuzují ducha a působí dokonce meditativním účinkem.

V případě, že doma nemáte žádné vodové či akvarelové barvy, vyzkoušejte obyčejné kreslení tužkou nebo vsaďte na jinou kreativní aktivitu, jako je například vytváření koláží, pletení, modelování či sestavování nejrůznějších modelů.

8. Vyzkoušejte online kurz

Mnoho firem na svých stránkách zpřístupnilo nespočet druhů kurzů, které můžete zdarma využít. Stačí prohledat vody internetu a uvidíte, že narazíte na něco, co vám rozšíří společné obzory. Zlepšete svoji produktivitu, naučte se šít nebo si osvojte základy cizího jazyka.

9. Věnujte se sami sobě

Karanténa je ideální příležitostí k tomu poznat se do hloubi duše, ale také po té intimní stránce. Nebojte se proto s partnerem nejrůznějších milostných experimentů. Pokud se stydíte, vsaďte na erotické hry, které vám pomohou se uvolnit.

Jak ozvláštnit milostný život v karanténě

Vztahy a sex

10. Naplánujte si dovolenou

I když jsou zatím hranice uzavřeny, vrhněte se i tak s partnerem na řádné plánování vaší vysněné dovolené. Uvidíte, že se tak naladíte na lepší časy a až přijde ta správná chvíle, budete mít plán, který vám ušetří spoustu času i starostí. Tak kam to bude?

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám