Hlavní obsah

Sexting, erotické hry i nové pozice. Užijte si valentýnskou noc do sytosti

Novinky, ald

Ozvláštněte letošní oslavu sv. Valentýna a přichystejte pro partnera nezapomenutelný den plný vzrušujících zážitků.

Foto: Profimedia.cz

Erotické hrátky

Článek

Svátek svatého Valentýna se pro mnohé páry nese ve znamení dobré večeře, květin a zamilovaných dárečků. Zkuste do tohoto scénáře vnést trochu jiskrné atmosféry, díky které se romantické rande zvrtne v explozi vášně.

Nová forma valentýnky

Psaní erotických zpráv asi nepatří ke každodenním aktivitám. Pokud už delší dobu přemýšlíte nad tím, že byste svému milému poslala peprnou textovou zprávu, pak to udělejte právě na sv. Valentýna.

Neexistuje žádný přesný návod, jak by sexting měl vypadat, a tak záleží pouze na vaší sexuální fantazii, jaké věty vymyslíte a odešlete. Případně můžete partnera navnadit na společný večer a nenápadně mu nastínit, co ho doma čeká.

Valentýnské rande: Jaké si obléknout šaty a co pod ně

Styl

Společná koupel

Kapky vody, pára a dvě nahá těla. Využijte potenciál sprchy nebo vany a vybídněte partnera ke společnému koupání. Začněte svému milému mydlit záda a pokračujte až k jeho přirození. Je jenom na vás, zda sprchu pojmete jako součást předehry, nebo místo k milování.

V obou případech ale netlačte na pilu. Za zvuku kapek se zkuste naladit na svého partnera a společně dělejte všechno, co se vám líbí.

Milování ve sprše s sebou může nést několik zádrhelů. Není tedy od věci, když zvolíte polohu, která nebude krkolomná a nepohodlná. Za jednu z nejlepších sprchových poloh je považován tzv. doggy style. Jedná se o pozici, kdy se rukama zapřete o dlaždičky, mírně pokrčíte kolena a ohnete se v úhlu 45 stupňů.

Partner k vám následně zezadu přistoupí a chopí se svého úkolu. Za zmínku stojí také poloha lotosu, která se rovněž hodí do sprchového koutu. Její kouzlo spočívá v tom, že se partner posadí a následně se na něj usadíte vy.

Valentýn je komerce, proč ale nevyužít příležitost ozvláštnit si večer

Styl

Experimentujte s pozicemi

Zajímavé a nové pozice můžete zkoušet také v ložnici. Na valentýnskou noc je jako stvořená poloha s názvem kovadlina, během které si lehnete na záda, zdvihnete nohy a položíte je na partnerova ramena. Případně můžete nohy opřít o jeho hrudník a regulovat tak hloubku proniknutí.

Hrajte hry

Není žádným tajemstvím, že existují hry, které jsou určené pouze pro dospělé. Jejich úkolem je, aby vás nejen pobavily, ale především otevřely sexuální témata, o kterých s partnerem příliš nehovoříte.

Výběr samotné erotické hry je libovolný. Některé páry vsázejí na lechtivé deskové hry, jiní sáhnou po sexuálních kartičkách s intimními otázkami. Nebojte se tedy valentýnský večer ozvláštnit peprnou hrou, ve které nikdo nemůže prohrát.

Trendy poloha, která dodá vašemu intimnímu zážitku nový rozměr

Vztahy a sex

Sexuální hračky

Hrát si můžete i během milování, a to s pomocí sexuálních hraček. Pro začátek stačí jednoduchá pomůcka, která je určena pro začátečníky. S partnerem otestujte její funkčnost, a hlavně zjistíte, zda je vám tento druh sexuální zábavy příjemný.

Myslete na to, že sexuální pomůcky nemusí vyhovovat každému, a tak se do jejich používání zbytečně nenuťte. Skvělý efekt vykouzlí také erotické spodní prádlo, které mnohdy odvede více služby než sexuální hračka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám