Hlavní obsah

Sex vyžaduje vstřícnost

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Mladé dívky se často ptají, co nejvíce vzrušuje muže a co by měly dělat, aby svým partnerům způsobily maximální sexuální rozkoš. Odpověď na takové otázky není zrovna jednoduchá.

Foto: Zdeněk Urbanovský

Rozhledna na Kelčském Javorníku, Hostýnské vrchy

Článek

Děvčata se v nejrůznějších časopisech dočtou, jak muže dostat, jak ho přelstít a vyždímat. A jak dosáhnout vlastního uspokojení z toho nejnákladnějšího dárku. Všechno je to všechno směřováno k jedinému - aby chudák tančil, jak žena píská.

Obávám se, že pokud se bude česká dívka řídit podobnými radami, spláče nad výdělkem. Kultura amerických feministek totiž převzala zvyky dobyvačných kovbojů a dobyvatelů Divokého západu.

Touha po vlastním uspokojení

Američtí manželé vydělávají v potu tváře peníze, které jejich ženy utrácejí při celodenních nákupních výletech do obchodních center. Čas od času vyšperkují spotřebitelské orgie klábosením s přítelkyněmi.

Žena si v časopise nebo v knize přečte poučení o nezbytnosti vlastního orgasmu. Nastuduje si ženskou křivku sexuální vzrušivosti. A podle návodu vyzdobí ložnici lampióny a vzduch provoní vonnými tyčinkami.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Myslíte při sexu jen na vlastní uspokojení?

Manželovi, který se přiřítil z práce utrmácený jízdou v dopravní zácpě, ještě pro jistotu vtiskne do ruky sekačku na trávu. A potom čeká na ložnicové sexuální zázraky. O pocity svého životního druha se nestará, ani co by se za nehet vešlo.

Zato druhý den sedá ke stolu a píše stížnostní dopis do ženského časopisu, že se ten její kýžený orgasmus nedostavil. A to se opakuje tak dlouho, až dotyčného konečně skolí infarkt. Vdova si pak nechá provést plastiku obličeje a cestuje s přítelkyněmi po dalekých krajinách ověšena fotoaparáty.  

Češky partnera neopomíjejí

Pídění českých děvčat po nejlepším způsobu, jak vzrušit partnera, mi proto připadá jako duševní balzám. Zdá se, že naše dívky ještě nejsou tolik infikovány virem sexuálního sobectví. Touhou po vlastním uspokojení a celým tím militantním feministickým bojovým arzenálem.

Dobře vědí, že ke kvalitnímu intimnímu životu patří vstřícnost, ohleduplnost a tolerance. Platí to samozřejmě pro obě pohlaví.

Anketa

Myslíte při sexu jen na vlastní uspokojení?
Ano, na partnerovi/partnerce mi nezáleží
9,4 %
Ne, myslím i na partner/partnerku
79 %
Záleží na okolnostech
11,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1715 čtenářů.
Související témata:

Související články

Zcestná nenávist feminismu

V newyorském metru visí veliký plakát s nápisem: "Žena potřebuje muže asi stejně, jako ryba potřebuje jízdní kolo". Kolem něho procházejí tisíce amerických...

Ženy potřebují být stále vychvalované

Populární sexuolog Radim Uzel asi zklame všechny muže, kteří touží po univerzálním návodu, jak obratně svést ženu. Lékař totiž zastává názor, že na každou...

Výběr článků

Načítám