Hlavní obsah

Sexuolog Uzel se nechal ohromit chilskými krasavicemi

Novinky, Korzo
PRAHA

Doslova nabitý zážitky se před několika dny vrátil z gynekologického kongresu v Santiagu de Chille známý sexuolog MUDr. Radim Uzel. Vedle exotické kuchyně a skvělého vína doslova uchválily znalce žen i dívek místní domorodé krasavice.

Foto: Radek Vráblík
Článek

"Chilanky jsou nesmírně krásné a přiznám, že mě to velmi překvapilo. Mají trošku indiánský šmrnc a jsou skutečně půvabné," poznamenal s úsměvem Radim Uzel.

S Chilankou se neseznámil

"Mrzelo mě, že neumím španělsky, a tak jsem byl bez šanci se s některou z nich seznámit. Hrozně mě to mrzelo, a tak se příště musím vyzbrojit alespoň několika frázemi," posteskl si sexuolog.

Po skončení kongresu měl Radim Uzel možnost několik dní cestovat po celé zemi. Poznal chilské Kordillery a navštívil i slavné vinice.

"Zdejší víno už mnoho let provází ta nejlepší pověst. Musím potvrdit, že je vynikající a patří k nejchutnějším, jaká jsem kdy pil. Stejně dobrá je místní kuchyně. Chile je doslova rybí zemí a speciality z darů moře umí místní připravit opravdu skvěle. Ovšem vynikající jsou i pověstné mohutné bifteky, což je ale specialita sousedící Argentiny. Samozřejmě jsem jim nemohl odolat," prozradil na sebe Uzel.

Překvapila ho koncentrace gynekologů

Sexuloga ohromil i samotný kongres. Santiago de Chile v době jeho konání podle něj vykazovalo největší koncentraci odborných ženských lékařů na čtvereční kilometr.  

"Bylo tam osm a půl tisíce gynekologů ze 122 zemí světa a přiznám, se že něco takového ještě neviděl. Exotické je i místo dalšího kongresu. Příště se totiž uskuteční v Kuala Lumpur."

Reklama

Související témata:

Související články

Zcestná nenávist feminismu

V newyorském metru visí veliký plakát s nápisem: "Žena potřebuje muže asi stejně, jako ryba potřebuje jízdní kolo". Kolem něho procházejí tisíce amerických...

Výběr článků

Načítám