Hlavní obsah

Ženy potřebují být stále vychvalované

– PRAHA
Novinky, Korzo

Populární sexuolog Radim Uzel asi zklame všechny muže, kteří touží po univerzálním návodu, jak obratně svést ženu. Lékař totiž zastává názor, že na každou příslušnici slabšího pohlaví platí jiná finta. Každopádně doporučuje dámy bez ustání vychvalovat.

Foto: Klára Kašparová

V červnu Městská knihovna Polička představí fotografie Jaroslava Mareše

Článek

"Žena vždy zabere, když jí muž pochlebuje. Nějaké intelektuální řeči při seznamování nemají šanci na úspěch. Zato uslyší-li žena větu: Ty se mi dnes líbíš, nebo tobě to dnes sluší, tak je hned přístupnější. Na druhé straně ženu spolehlivě odpuzuje muž alkoholik nebo násilník," prozradil Uzel.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Myslíte si, že by muži měli stále chválit své partnerky?

Ač by se mohlo zdát, že znalec lásky a sexu bude zastáncem všech příležitostí k milostným vyznáním, svátek zamilovaných ze zásady neslaví. Podle jeho názoru jde pouze o komerci, kdy si na své přijdou zejména prodejci sladkostí a květin.  

"Valetýn nemá s láskou naprosto nic společného. Je to pouze reklamní akce výrobců čokolád a pěstitelů květin, kteří mají zájem prodat co nejvíc svého zboží. S láskou to prostě nemá co dělat," řekl sexuolog.

Uzel: Dnes už loví ženy

"Něco jiného je ale dávat svojí partnerce dárečky a pozornosti. Muž tak dává najevo, že je ekonomicky zdatný, a ženu tím ujistí, že se v budoucnu umí postarat o děti a rodinu. K tomu ovšem není zapotřebí svatý Valentýn. Pozornosti si zamilovaní mohou dávat po celý rok," podotkl Uzel, který se přiznal, že sám v mládí u žen velké úspěchy neměl.

"Seznámit se s hezkou dívkou byl pro mne velký problém a nedařilo se mi to. Ovšem ve zralejším věku jsem už neměl zapotřebí něco neustále vymýšlet. Emancipace totiž pokročila natolik, že dnes ženy loví samy. Pro muže je to vlastně velmi pohodlné," usmál se sexuolog.

Anketa

Myslíte si, že by muži měli stále chválit své partnerky?
Ano
71,3 %
Ne
21,1 %
Nevím
7,6 %
Celkem hlasovalo 1670 čtenářů.

Valentýnská příloha

Reklama

Související témata:

Související články

Ženy rozladí parkování, muže rande a fotbal

Odlišnost pohlaví ovlivňuje nejen rozdíly v chování, ale i v reakcích na různé situace. Zatímco ženy se nejvíce zapotí při parkování, představitelé silnější...

Ženy u mužů upřednostňují vtip před sexem

Čerstvá studie, kterou zpracoval hamburský Institut pro výzkum veřejného mínění pro pánský magazín GQ, dokazuje, že příslušnice slabšího pohlaví dávají...

Výběr článků

Načítám