Hlavní obsah

Sedm tipů na slastnou předehru, která trumfne i samotné milování

Novinky, ald

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy je vášnivá, jindy romantická. Někdy vám zabere deset minut, jindy hodinu. Řeč je o předehře, kterou většina párů pravidelně zařazuje do svého sexuálního života. S předehrou ale bohužel přichází jeden zásadní problém – může sklouznout do rutiny. Pokud cítíte, že se scénář vaší předehry neustále recykluje, pak zkuste těchto sedm obměn.

Foto: Profimedia.cz

Předehra by měla být o vynalézavosti, hravosti a experimentování.

Článek

K předehře můžete přistupovat dvěma způsoby. Pro někoho jde o sexuální akt, během kterého se tělo dostatečně vzruší a připraví na následný orgasmus. Zároveň můžeme předehru vnímat jako samostatné intimní sblížení, které není odrazovým můstkem k milování.

„Probíhá vaše předehra na autopilota, nebo si ji dostatečně užíváte a žijete přítomným okamžikem?“ ptá se sexuoložka Jill McDevittová pro Shape. Pokud je vám bližší první případ, zkuste si pro jednou předehru dostatečně vychutnat a vytvořit z ní jedinečný intimní zážitek.

Trvejte na líbání

Často líbání odstrkujeme na druhou kolej, a horlivě dychtíme po dotycích a mazlení. Přitom právě líbání má své jedinečné kouzlo.

Vraťte se zpátky do dob svého dospívání a dopřejte si s partnerem dlouhé líbání, během kterého budete oba dva oblečení. Nevynechejte ani polibky v oblasti krku, uší nebo ramen. Tato společná chvíle vás nejen vzruší, ale především utuží váš vztah.

Líbání svědčí nejen vašemu vztahu, ale i zdraví

Vztahy a sex

Peprná zpráva

Obzvláště dlouholeté páry ocení, když jim čas od času cinkne vášnivá zpráva. Podle sexuoložky Jenni Skylerové potřebují ženy jak emocionální, tak i smyslnou předehru.

Zároveň jsou mobilní telefony skvělým způsobem, jak svému partnerovi říci, co od něj v posteli doopravdy chcete. Nebojte se tedy volnou odpolední chvilku využít k drobnému sextingu, který připraví vás oba na vášnivý večer plný dlouhé předehry.

Proč posíláme nahé fotky? Důvody se liší podle pohlaví

Vztahy a sex

Společná sprcha

Říká se, že pokud chcete ušetřit vodu, měli byste se sprchovat společně. Pravdou ale zůstává, že kromě ekologických aspektů je společná koupel také dokonalou předehrou.

Ať už se během koupele budete mazlit, společně mydlit nebo třeba svůdně líbat, pokaždé se budete cítit naprosto božsky. Romantické páry navíc mohou využít éterické oleje, okvětní lístky nebo koupelovou sůl.

Erotická masáž

Na první pohled klasická masáž, která se postupem času může proměnit v sexuální zážitek. Během erotické masáže začněte zlehka masírovat končetiny, záda a krční páteř.

Následně můžete zapojit svou fantazii a postarat se o partnerovy erotogenní body, bradavky, varlata a třeba i penis. Pokud si navíc odložíte oblečení a celou masáž budete vykonávat nahá, pak je úspěch zaručen.

Smyslná masáž oživí vztah a probudí utajenou vášeň

Vztahy a sex

Zaměřte se na orální sex

Pokud vám orální sex nedělá problémy, pak během předehry vyzkoušejte pozici 69. Tato poloha sice může působit jako otřepaná klasika, ale věřte, že oba partnery dokáže uvolnit a připravit na slastné vyvrcholení. Myslete na to, že orální sex nemusí nutně vést k orgasmu. Takové myšlenky vás zbytečně zablokují a zničí samotný prožitek.

Není to jen o technice! Odbornice radí, jak muži dopřát slastné orální milování

Vztahy a sex

Svlékněte se pomalu

Většina párů vnímá svlékání jako závod, během kterého se musí vysvléci do dvaceti vteřin. Přitom právě svlékání patří ke smyslným činnostem, které není radno podceňovat.

Posaďte partnera na postel a předveďte mu dlouhý striptýz plný vášnivých pohledů i jemných náznaků. Věřte, že na takové svlékání partner jen tak nezapomene.

Top 10 mužských sexuálních fantazií

Vztahy a sex

Kostým máte?

Převléct se za jinou osobu a přistoupit na zcela jiná pravidla hry, to chce notnou dávku odvahy. Pokud se ale s partnerem na převleku domluvíte, můžete zažít zcela nový rozměr sexuální aktivity.

Pečlivě zvažte, zda se cítíte být submisivní zdravotní sestřičkou, nebo třeba ráznou doktorkou. V případě, že se na velké převleky necítíte, můžete zvolit svůdné prádlo, které podtrhne vaši osobnost.

Reklama

Související články

Nechtěné zážitky žen během sexu

Sex je záležitostí, kterou by si měli užívat oba partneři. Někdy se ale může stát, že se jeden z nich natolik rozvášní, případně přestane brát ohled, až jeho...

Jak zintenzivnit prožitky z orálního milování

Orální sex považuje mnoho žen za příjemnou součást předehry. Ne každá však díky němu zažívá orgasmus. Přitom stačí, když vyzkoušíte pět jednoduchých triků,...

Výběr článků

Načítám