Hlavní obsah

Ranní sex je tím nejlepším prostředkem na posílení imunity

BELFAST

Omlazovací kúrou i lékem na všechny neduhy, tak by se daly podle irských odborníků charakterizovat ranní sexuální radovánky. Ranní soulož alespoň třikrát týdně výrazně snižuje riziko infarktu, mrtvice a vysokého krevního tlaku.

Článek

Podle odborníků z Queen´s University v Belfastu totiž milostné hrátky po ránu zvyšují obsah protilátky IgA v krvi, která chrání tělo před mikroby. Ranní sex také zmírňuje artritidu a migrénu. Dokonce se při něm spálí i 300 kalorií za hodinu, tudíž je vhodný i na hubnutí.

Věrní partneři, kteří se nemusejí chránit při souloži kondomem, pomáhají ženám svým semenem. Jsou v něm totiž obsaženy látky, které pronikají do těla ženy a předcházejí vzniku depresí.

Věrní partneři, kteří se nemusejí chránit při souloži kondomem, pomáhají ženám svým semenem. Jsou v něm totiž obsaženy látky, které pronikají do těla ženy a předcházejí vzniku depresí.

Při ranním sexu se také zvyšuje sekrece hormonu testosteronu do krve, který pomáhá zpevňovat kosti a zvyšovat sílu svalové hmoty.

Anketa

Dopřáváte si často ranní milování?
Ano, je to ten nejlepší okamžik.
47,7 %
Ano, ale protějšek musím přemlouvat.
8,3 %
Ano, ale proti své vůli.
3,1 %
Ne, bohužel kvůli nedostatku času.
27,3 %
Ne, je to proti zákonům přírody.
13,6 %
Celkem hlasovalo 5337 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Tělo potřebuje důkladné probuzení

Na mnohé z nás už začíná doléhat tradiční předjarní únava, kterou by nejlépe rozehnal týden dovolené na horách nebo jinde v přírodě. Pokud to není možné,...

Ranní nedospánky způsobuje zmutovaný gen

Takzvaní skřivánci, kteří ráno nemohou dospat a v přímo nekřesťanském čase horečnou aktivitou ruší okolí, trpí podle vědců poruchou spánkového rytmu,...

Dobrý start do nového dne umožní snídaně

Pokud budeme pravidelně snídat, přinese nám to řadu výhod. Když organismu dodáme po nočním půstu energii, nebude jí k obědu a k večeři tolik potřebovat....

Výběr článků

Načítám