Hlavní obsah

Prostitutka pokousala Rumunovi penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RUMUNSKO

Rumun Adrian Ionut Craciunoiu podal u úřadu na ochranu spotřebitelů stížnost na kněžku lásky za to, že svou práci řádně neodvedla a navíc mu způsobila poranění na penisu. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: Petr Sláma

Gymnázium Jana Blahoslava v Ivančicích

Článek

Adrian zaplatil prostituce požadovanou částku a očekával, že ho žena zavede do krajin slasti.

"Neudělala to tak, jak nejlépe dovede," postěžoval si nespokojený zákazník, který nebyl s jejími službami spokojen. "Navíc mám pár škrábanců na penisu, protože mi po něm přejela zuby," dodal poškozený muž.

"Půjdu k lékaři, aby mi vystavil potvrzení, které přiložím ke stížnosti. Byl jsem čestný, zaplatil jsem jí, ale co jsem dostal na oplátku? Špatnou službu a pár škrábanců."

Mluvčí úřadu Ion Tudor prohlásil, že ještě podobnou stížnost nezažil. Navíc si není jist, zda mu úřad může pomoci. "Tento případ je trochu komplikovaný, protože prostituce je v Rumunskou zakázána. Ale promluvím si s policií a vyhledáme nejlepší řešení," ujistil mluvčí.

Reklama

Související články

Kolumbijské prostitutky musí změnit šatník

Úřady v kolumbijském městě Los Martires jsou přesvědčeny, že by se místní kněžky lásky měly oblékat vhodněji. Mají tím na mysli především delší sukně. Některé...

Prostitutky se nechají před stykem osahat

Slepí zákazníci, kteří zavítají do Amsterodamu a chtějí si užít s místní prostitutkou, se nemusejí obávat, že by nakoupili zajíce v pytli. Kněžku lásky...

Výběr článků

Načítám