Hlavní obsah

Proč se dnešní padesátnice cítí mnohem více sexy než v pětadvaceti

Novinky, das

Řada dnešních padesátnic vypadá mnohem lépe než před lety. A rozhodně to nemusí mít nic společného s plastickou chirurgií. Životní moudrost, zkušenosti, radost ze života, optimismus, sebevědomí, ale i pohled na sebe samé z nich činí svůdné krásky. V čem jsou tedy jiné než před lety?

Foto: Profimedia.cz

Dobrá nálada a radost ze života ženám přidá na atraktivitě.

Článek

1. Naučily se mít rády své tělo

Přestože mnohé z nich v pětadvaceti letech byly štíhlé a dle pohledu nezaujatých krásné, samy se tak neviděly. Neustále na sobě hledaly nějaké nedokonalosti, za které se styděly a mnohdy dokonce nenáviděly. Svléknout se pro ně znamenalo něco strašného, a tak místo aby si i milování s partnerem užívaly, málokdy se při něm vůbec uvolnily.

Až postupem let přišly na to, že fyzická dokonalost není vše. Naopak pro mnohé muže jsou atraktivní právě ty nedokonalosti a mnohdy i kila navíc. Často ale víc než fyzický vzhled hraje důležitou roli sebevědomí a pozitivní myšlení.

2. Vagina není nic hanlivého

Zatímco pro mladé dívky je řeč o vagině a dalších intimních partiích naprosté tabu, s věkem se i toto mění. Až časem si jsou ženy schopné uvědomit, jak moc důležitý orgán pohlavní ústrojí skýtá. Kromě obrovského uspokojení dává možnost pocítit to nejkrásnější v životě ženy – mateřství.

3. Jídlo skýtá obrovské požitky

Posedlost vlastním vzhledem okrádá mnohé ženy o zážitky, ale i intenzivní prožitky z výborného jídla a partnerského soužití.  Většina z nich hledí na linii, a když už sní cokoliv kalorického, svou mysl zahrne výčitkami. Až s věkem ženy přicházejí na to, že pečovat o vzhled je důležité, nicméně nic se nemá přehánět, a pokud si dokážou i kalorické jídlo patřičně užít, ani na postavě se to neodrazí. Naopak dobrá nálada a radost ze života jim přidají na atraktivitě.

4. Nejbližší je nemilují pro to, jak vypadají, ale pro to, kdo jsou

Být skvělou partnerkou, matkou, sestrou a kamarádkou nemá s fyzickým vzhledem nic společného. Vztahy jsou přitom v životě to nejdůležitější. Milovat a být milován je naprostý základ. A k tomu jen krása jednoduše nestačí.

Reklama

Související články

Ženské sexuální ikony minulého století

Ženy a jejich krásu a smyslnost lze bezesporu považovat za věčnou. Vzhled ženských sexuálních ikon inspiroval milióny žen z celého světa, ty toužily být stejné...

Výběr článků

Načítám