Hlavní obsah

Polovina Rusek považuje Putina za sexsymbol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Staronový ruský prezident se v Rusku těší velké oblibě - především u žen. Něžné pohlaví obdivuje na Vladimiru Putinovi (51) nejen jeho vzhled, ale i charakterové vlastnosti. Mnoho svobodných Rusek si představuje, že takhle by měl vypadat jejich nastávající. Starší generace žen zase ho dává za vzor svým synům.

Foto: PČR Beroun

Lupič zaznamenaný kamerou

Článek

"Myslím, že představuje přesně to, čemu se říká mužská přitažlivost," míní třiatřicetiletá účetní Jelena Volkovová, na jejímž pracovním stole se vyjímá fotografie Putina. Ve skříni má ještě schovaný obraz prezidenta v námořnické uniformě.

A ozývají se i další hlasy: "Je to balzám na mou duši, když vidím, jak reprezentuje naši zemi v cizině. Chvála bohu, máme prezidenta, který vypadá úžasně," svěřila se serveru www.wnd.com třiadvacetiletá manažerka Natalie Kuzněcovová.

Ženy prý na staronovém prezidentovi oceňují především oči a úsměv. Většinou se ale neodváží k charakteristice "sex symbol".

Psychologové soudí, že jedním z faktorů Putinovy oblíbenosti u žen, je jeho zachovalý vzhled. S image mladého a energického politika vyhrává i díky kontrastu se svým předchůdcem - nemocným a vrtošivým Borisem Jelcinem. Psycholog Alexej Nikolajev míní, že Putina obdivují více ženy než muži, protože něžné pohlaví hodnotí intuicí; muži rozumem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám