Hlavní obsah

Pět věcí, které muži tají před ženami

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle romantické představy by ve vztazích neměla být tajemství. Pravdou ale je, že jen málokteří partneři o sobě vědí úplně všechno. Co před svými partnerkami nejčastěji skrývají muži?

Foto: Profimedia.cz

I muži mají svá tajemství

Článek

1. Pochybnosti o svém těle

Pochybnosti o svém vzhledu trápí nejen ženy, ale také muže, a to i v případě, že se pyšní stejně vypracovaným tělem, jako má David Beckham. Ačkoliv to nechtějí přiznat a netráví v koupelně stejné množství času jako ženy, pravdou je, že i oni přemýšlí o tom, jak stárnou, jak se mění jejich postava, jestli jsou příliš hubení, nebo mají naopak kila navíc.

2. Nemá s kým si promluvit

Přátelství mužů se rozhodně liší od přátelství žen. Jedním z největších rozdílů je to, že muži se svými přáteli často nesdílí soukromé informace. Nejčastěji probírají sport, plány na dovolenou, politiku či to, jak věci fungují.

Jak vztahy ovlivňují naše fyzické zdraví

Zdraví

Rozhovory na téma bolest, smrt, neúspěch či intimní život většinou sdílejí v tom lepším případě jen se svojí partnerkou. Někdy se ovšem o těchto tématech nebaví vůbec, protože jim to připadá příliš slabošské. Mějte proto na paměti, že pokud se vám partner rozhodne svěřit, přistupujte k tématu opatrně. Pravděpodobně totiž s podobnými rozhovory nemá zkušenosti.

3. Rád kouká na Gilmorova děvčata

Ano, sice si z vás může utahovat, že se ráda koukáte na dámské seriály, ale pravdou je, že i on se čas od času rád podívá na seriál či film, který je původně určen čistě ženskému obecenstvu.

4. Nedostává komplimenty

V naší kultuře stále platí stereotyp, že muži by měli budovat kariéru. I proto dostávají častěji povýšení než ženy a jsou lépe ohodnoceni. Na rozdíl od žen ale daleko méně dostávají komplimenty a slova uznání od svých kolegů, a často se proto cítí podhodnocení nebo že se jim nedostává dostatečného uznání.

5. Neví, co dělat během sexu

Každý muž by se chtěl cítit jako alfa samec, který ví, jak ženu řádně uspokojit. Pravdou ale je, že muži často vůbec netuší, jak na to, ať se snaží sebevíc. Navíc přitom musí udržet erekci, což v některých situacích vůbec není snadné. Situaci neulehčuje ani fakt, že muži dosahují orgasmu daleko rychleji a snadněji než ženy a často si s tímto „problémem“ nedokážou poradit, což může intimní život výrazně ovlivnit.

Reklama

Související témata:

Související články

Phubbing? Velká hrozba současných vztahů

Na jednu stranu zabíječ nudy, na druhou i vztahů. I tak lze hovořit o mobilním telefonu, který stále častěji krade naši pozornost na úkor mezilidské interakce....

Výběr článků

Načítám