Hlavní obsah

Ondřej Brzobohatý nepřehazuje dívky vidlemi

Novinky, KORZO
PRAHA

Nekorunovanou superstar v novácké televizní soutěži se stal nepochybně její moderátor Ondřej Brzobohatý. Student pražské konzervatoře oboru skladba a dirigování svým přirozeným projevem a příjemným zjevem okouzlil především mladé televizní diváky, především však divačky.

Foto: Martin Cibulka

Otevřené sklepy Kyjovska

Článek

Jeho matka Hana Gregorová, herečka a majitelka Divadla Radka Brzobohatého, má ze syna pochopitelně radost, ale raději mlčí o tom, jak Ondřeje po úspěchu v soutěži SuperStar přímo bombardují svou přízní mladé dívky, jak mu píší, telefonují a snaží se s ním navázat kontakt.

"Ondřej je mladý, myslím, že tuto popularitu až tak nevnímá, rozhodně to nevypadá, že by dívky přehazoval vidlemi. Je ambiciózní a myslí na další úspěch v práci. Má jedno velké přání, rád by si zahrál s tátou na jevišti. Tak takovému přání rádi vyhovíme," řekla Korzu Hana Gregorová a prozradila, že se Ondřejovi přání splní 2. listopadu, kdy se uskuteční premiéra hry Pavla Dostála a Miroslava Horníčka Dva na smetišti, v níž si otec a syn Brzobohatí spolu zahrají.

Nejvíc radosti přináší jeho hudební talent

"Navíc i k této inscenaci, stejně jako ke všem hrám, které v našem divadle uvádíme, skládá muziku. A zatím ji odborná kritika chválila. Když se dítě povede, tak to je vždycky to nejcennější. Ondra je pracovitý, rozhodně to není typ, který by měl chuť se někde poflakovat s kamarády nebo kamarádkami. S Radkem máme největší radost právě z jeho hudebního talentu," podotkla s neskrývanou pýchou v hlase Hana Gregorová.

Divadlo Radka Brzobohatého otevřelo už teď v srpnu svou novou sezónu. Objevují se na ní tituly, které v té minulé byly stále vyprodané, tedy Nebylo by libo Nobela, Barmanky, Chvilková slabost, Nejstarší řemeslo, mimo jiné s s Janou Hlaváčovou, Hanou Maciuchovou, Ladislavem Potměšilem a samozřejmě s Radkem Brzobohatým. "Práce tedy máme víc než dost .I když je čas dovolených, tak jen na nějaký ten den si odskočíme na chalupu, jinak jsme v Praze a připravujeme podzimní sezónu," konstatovala Hana Gregorová.

Reklama

Související články

Tipy Ondřeje Brzobohatého

Moderátor pořadu Česko hledá SuperStar Ondřej Brzobohatý uvádí, co jej zaujalo v kultuře. Redakčními tipy jsou kniha Carole Metthewsové Taková nevinná lež,...

U Brzobohatých ještě mají vánoční stromek

Herečka Hana Gregorová, která založila před dvěma roky hereckou společnost, s níž vyhrála výběrovou soutěž na divadelní prostory v pražské Opletalově ulici,...

Výběr článků

Načítám