Hlavní obsah

Nejčastější nedostatky, kterých by se měli muži zbavit

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muže (samozřejmě i ženu) prostého chyb a nedostatků v dnešní době asi nenajdete. V malém měřítku určité nedokonalosti lze přehlédnout, ty větší už by ale mohly natropit více škody než užitku. A to jak při hledání práce, tak i při navazování vztahů se ženami. V čem by se měli muži polepšit?

Foto: Profimedia.cz

Může to vypadat jako banalita, ale i věčné odhazování svršků na zem a neschopnost je uklidit může stát za velkými problémy ve vztahu.

Článek

Mnozí lidé zastávají názor, že na každé dokonalosti lze najít malou chybu. A někdy je to možná dobře. Kdo by chtěl partnera, který je neomylný, má ve všem pravdu, všechno umí nejlépe atd. Stejně tak to platí i v ostatních aspektech života. Někdy je prostě „výhodnější” mít nějakou tu chybku nebo nedokonalost, kvůli které můžete být pro někoho třeba i výjimeční.

Na druhé straně je ale také dobré vědět, že pokud si takových nedostatků naskládáte k sobě vícero, můžete tím být sami proti sobě. A je jedno, jak moc si myslíte, že to není důležité.

Ty nejčastější mužské, jež si s sebou muži často nosí do vztahu ještě z dob, kdy bydleli sami (případně s rodiči), a které jim mnohdy zbytečně znesnadňují běžný život, přinesl server Askmen.

Špinavé prádlo na zemi

Smysl pro pořádek a úklid má v sobě každý nějakým způsobem zakořeněn, někdo více, někdo méně. Jsou věci, které se dají tolerovat, jiné naopak nikoli. Mezi ty druhé patří i s trochou nadsázky „neschopnost” odnést špinavé svršky do koše na prádlo. Někteří muži tak nechávají své použité oblečení povalovat různě po zemi. Pokud žijí sami, pak si ho i sami budou muset nakonec odnést a dát vyprat, ve vztahu to ale může působit zbytečné roztržky a rozepře s partnerkou.

Nedostatečná hygiena 

Základní hygienické návyky by si měl osvojit každý člověk bez výjimky. Někdy to ale vypadá, že někteří muži při této výuce jaksi chyběli. Špinavé a neupravené svršky, špatná osobní hygiena, nedostatky při úklidu v domácnosti - to vše žádný zisk nepřinese.

Záchodová „etiketa”

Zbytečné hádky či výtky mohou nastat i kvůli tomu, že někteří muži při návštěvě toalety nemají potřebu příliš řešit zažité zvyklosti (zvedat prkénko, očistit po sobě toaletu atd.). A to jak doma, tak například v zaměstnání.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám