Hlavní obsah

Opilý Vietnamec málem přišel o penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VIETNAM

Hádka manželského páru ve Vietnamu skončila u soudu. Vietnamka Nguyen Thi Thu H se totiž ve vzteku vrhla na penis svého partnera a pokusila se mu jeho mužství uříznout.

Foto: PaS de Theatre

Jednou z hereckých hvězd komedie Dvaja páni z Verony je Lukáš Vaculík.

Článek

Hádky nebyly v domácnosti ničím novým. Jejich důvodem mělo být manželovo neustálé pití a alkoholové dýchánky, uvedl deník The Sun.

Spor o víno

Osmatřicetiletý Vietnamec ženě uštědřil pohlavek za to, že odmítla odejít do obchodu a přikoupit další láhev vína. Navrch jí ještě pohrozil rozvodem. Rozčilená Nguyen, která už nesnesla pohled na opilého muže rozvaleného na posteli, se chopila nůžek a chtěla mu uříznout penis.

Vyvázla s podmínkou

Nguyen si svůj záměr rozmyslela poté, co manžel začal silně krvácet, a raději ho odvezla do nemocnice. O celou záležitost projevila zájem místní policie, která věc předala soudu.

Jednatřicetiletá Vietnamka však vyvázla pouze s podmínkou, neboť projevila nad svým chováním lítost. Soud vzal rovněž v potaz pokročilý stupeň jejího těhotenství.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám