Hlavní obsah

Jak se stát odbornicí na sex po telefonu

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prochází váš sexuální život stagnací, nebo vás s partnerem čeká delší odloučení? Osvojte si pravidla milování po telefonu. Prozkoumejte své fantazie i touhy a rozviňte svoji představivost na maximum. Uvidíte, že tím potěšíte nejen partnera, ale také sebe.

Foto: Profimedia.cz

Staňte se přebornicí v sexu po telefonu s partnerem.

Článek

Sex po telefonu má nespočet výhod. „Nemusíte být spolu fyzicky, abyste zažili sexuální a romantický zážitek,“ říká sexuální terapeutka Susan Blocková pro Health. Navíc může být nejuspokojivějším sexem, který jste kdy měli. Jak na to?

Pokládejte správné otázky

Začněte tím, že se zeptáte svého partnera, kde se právě nachází. Tím zjistíte, jestli je zrovna ideální doba na to rozehrát milostné hrátky.

„Zjistíte tak, jestli můžete něco iniciovat, nebo ne,“ říká Blocková. Pokud není vhodná doba, řekněte svému partnerovi, ať vám zavolá později nebo rozjeďte sexting, který by ho mohl naladit na večer.

Zábava nejen během karantény. Vyzkoušejte s partnerem sexting

Vztahy a sex

Veďte ho

Pokud jste se trefila do správného času, další otázka, kterou můžete položit, je ta, co má partner na sobě. Pokud vám otázku oplatí, klidně si vymýšlejte a nechte fantazii svého protějšku pracovat na plné obrátky.

Sexy hlas

Kromě samotných vět dělá divy i tón, jakým mluvíte. Položte svůj hlas o špetku níž a soustřeďte se také na dýchání.

„Přejděte na pomalejší a měkčí způsob mluvení. Nesnažte se toho říct co nejvíce. Dělejte smyslné odmlky a pořádně se prodýchejte,“ radí Blocková. Cílem sexu po telefonu není sdělit co nejvíce informací, ale soustředit veškerou svoji sexualitu do svého hlasu.

Poslouchejte a odpovídejte

Poslouchání je skoro stejně důležité jako to, co říkáte. Postupně zvyšujte intenzitu rozhovoru. Pokud vám například partner sdělí, že je v posteli, řekněte mu, že byste si přála ležet v ní s ním.

Vždy ale pamatujte, že je důležité zachovat si svoji osobnost. Nesnažte si hrát na sexuální bohyni, pokud jí opravdu nejste. Přistupujte k rozhovoru svým vlastním tempem. „Sexuální hovor by měl odrážet váš oblíbený druh sexu. Pokud si nepotrpíte na sprostá slova, pak se do nich nenuťte.“

Jak dosáhnout orgasmu? Vyhněte se podpatkům i sedavé práci

Vztahy a sex

Začněte se dotýkat

Když víte, že věci postupují tak, jak mají, začněte s lehkými doteky. „Nemusí to být hned vaše genitálie. Pohlaďte se po rukou, trupu či ňadrech. Můžete si přitom představovat, že to jsou dlaně vašeho partnera,“ dodává Blocková.

Když nevíte kudy kam

Pokud nezvládáte reagovat na partnerovy odpovědi, záchytným bodem může být sdílení společného sexuálního zážitku či fantazie. Zasvěťte partnera do svých milostných představ, nebo společně zavzpomínejte na vaše milostné začátky plné jiskření. Uvidíte, že se tím lépe naladíte a rozdmýcháte jiskru.

Reklama

Související články

Sex jako klíč k poklidnému PMS

Tři písmena, jedno období. Premenstruační syndrom (PMS) je strašákem nejen žen, ale i jejich partnerů. Přecitlivělost, rychlé změny nálad i fyzické problémy...

Výběr článků

Načítám