Hlavní obsah

Exhibicionista se vetřel na zápas snookeru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Slavnému exhibicionistovi Marku Robertsovi se v pondělí povedl další kousek. Naháč, který se v Adamově rouše předvádí na různých sportovních utkáních, se vetřel na finále mistrovství světa ve snookeru, které se konalo v anglickém Sheffieldu. Těsně před začátkem utkání ho musela vyvést ochranka.

Foto: Josef Zajíc

Ostravský dům roku 2014. 19.5.2015. Svět techniky Science and Technology centrum v Ostravě - Vítkovicích.

Článek

Devětatřicetiletý Roberts se v minulosti dostal třeba na tenisový zápas ve Wimbledonu nebo na finále Super Bowlu. Scénář je pokaždé stejný. Nejprve jako běžný návštěvník projde vstupními dveřmi a poté se před zaplněným sálem náhle objeví před tisícovkami diváků úplně nahý. Navíc si s oblibou vybírá akce, které přenášejí televizní kamery v přímém přenosu.

Roberts: je to lepší než sex

"Nemám příliš krásné tělo a trochu mi narostlo břicho. Ale díky reakci lidí na to všechno zapomenu," prohlásil nezaměstnaný Roberts, který se považuje za profesionálního exhibicionistu.

Nahotu ukazuje velmi rád a činí tak proto, aby ukojil svůj chtíč. "Nemohu se zastavit. Je to silnější, než co zažívá David Beckham. Jemu tleská polovina publika. Mně tleskají všichni," vysvětlil naháč.

"Je to lepší než sex. Při milování mi totiž neprojevuje přízeň 60 tisíc lidí," dodal Roberts, který zbožňuje Johna Lennona, neúčastní se voleb a z novin čte jen britský list Daily Mirror. Před svým vystoupením nikdy nepije alkohol, neboť prý potřebuje mít čistou hlavu.

Roberts si kvůli svým výstřelkům vysloužil několik soudních procesů, jen ve Velké Británii stanul před tribunálem celkem dvacetkrát. Rozhodnutí soudu mu dokonce ukládá zákaz vstupu na anglické fotbalové stadióny.

Sláva mu někdy vadí

Mark Roberts se narodil v Liverpoolu. Studie ukončil ve svých šestnácti letech a věnoval se mnoha různým pracím. Byl zaměstnán jako prodavač, zahradník či barman. Právě v jednom hongkongském nočním podniku se zrodila jeho exhibicionistická myšlenka, díky níž proslul.

Popularita mu je však občas na obtíž. "Všichni po mě chtějí, abych se před nimi venku svlékl. Už to někdy bývá únavné," přiznal Mark, který založil vlastní internetové stránky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám