Hlavní obsah

Základní kousky pánského podzimního šatníku

Novinky, Linda Humlová

Je na čase uklidit kraťasy i lehké lněné košile na dno skříně a uvolnit prostor podzimnímu šatníku. Letošní trendy v pánském oblékání zní jasně. Hlavní roli hraje minimalismus a nenápadnost. Zapomeňte na výrazné barvy a pořiďte si nadčasové kousky, které snadno zkombinujete se svojí stávající garderobou.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Tchibo

Článek

Na rozdíl od dámské módy je ta pánská více univerzální a nadčasová. Obecně navíc platí, že méně je více. Zapomeňte proto na výrazné potisky a vzory a raději se zaměřte na nadčasové a jednoduché oblečení.

Materiál je klíčový. Pánský šatník nemusí obsahovat mnoho kousků, proto se vyplatí investovat do kvalitních přírodních materiálů. Trička volte bavlněná a svetry zase vlněné či kašmírové.

Co se týče spodní části oděvu, každý muž by měl mít ve své skříni dokonale padnoucí džíny a chino kalhoty.

Foto: archiv firem

Košile žlutá, Arket (prodává Zalando), 1180 Kč. Košile se vzorem, s.Oliver, 799 Kč. Tričko, Arket (prodává Zalando), 410 Kč. Kardigan, Tchibo, 899 Kč. Kalhoty, H&M, 799 Kč. Boty, Vasky, 2799 Kč.

Jaké módní trendy vládnou letošnímu podzimu

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Arket (prodává Zalando)

Foto: archiv firem

Bunda, Bushman, 4999 Kč. Svetr, s.Oliver, 799 Kč. Boty, Vasky, 2999 Kč. Košile s bílou kostkou, Tchibo, 449 Kč. Košile s červenou kostkou, s.Oliver, 999 Kč. Kalhoty, F&F, 599 Kč.

Barevná paleta přeje neutrálním tónům. Nice nezkazíte, pokud si vyberte oblečení v béžové, černé, bílé či šedé barvě. Letos se navíc opět do módy vrátila hořčicová. Námořnicky modrá a vojenská khaki jsou klasiky, které nezklamou a sluší všem mužům bez ohledu na postavu i věk.

Ze vzorů frčí klasická, ale i tartanová kostka a tenké proužky. Nezapomeňte svůj outfit doplnit kvalitními doplňky v podobě koženého pásku, bot a stylových hodinek.

Foto: archiv firem

Parka, Tchibo, 1999 Kč. Bomber, Bushman, 4699 Kč. Mikina, H&M, 949 Kč. Košile, Bushman, 1799 Kč. Boty černé, Vasky, 2799 Kč. Boty hnědé, Vasky, 2799 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Camel Active

Síla doplňků

Patří váš drahý do kolonky mužů, kteří si bohatě vystačí s jedním párem bot a nosí je navzdory každému počasí až do roztrhání? Pořiďte mu nový model na střídání. Jaké jsou trendy?

Foto: archiv firem

Taška, Mat&Natt, 5890 Kč. Botasky s černým logem, Converse, 2390 Kč. Minimalistické bílé tenisky, Toms (prodává Urbanlux), 2299 Kč. Bílé plátěné boty krátké, Converse, 2390 Kč. Kotníčkové boty béžové, Converse, 3290 Kč. Černé boty, Converse, 2490 Kč

Kromě klasických bílých tenisek, které se nosí i na ležérní způsob se slim fit oblekem, jsou to kotníčkové boty. Ty jsou skvělou volbou na přicházející chladné počasí.

Vsaďte na klasické černé, luxusní koňakové nebo trendy modré. Doplnit je můžete i módními vysokými ponožkami ve veselých barvách, které navíc zahřejí.

Foto: archiv firem

Všechny troje ponožky, Happy Socks (prodává Urbanlux), 279 Kč za pár. Hnědé boty, Toms, (prodává Urbanlux), 3230 Kč. Kotníčkové boty, CCC, 1499 Kč. Boty modré, Toms, (prodává Urbanlux), 3390 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Arket (prodává Zalando)

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám