Hlavní obsah

Třásně, vzory a kůže: Inspirujte se kovbojskou módou

Novinky, Linda Humlová

Léto se chýlí do závěrečné fáze a teploty v noci pomalu klesají. Není proto od věci vytáhnout ze skříně teplejší svršky. Inspirujte se kovbojskou módou a nebojte se vsadit na efektní třásně, nadčasovou kůži a vzory inspirované Divokým západem.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, La Martina

Článek

Móda inspirovaná kovbojskou tematikou je nejen stylová, ale také praktická a pohodlná. Osvědčeným kouskem jsou ležérní šaty s jemným květinovým vzorem, které můžete ozvláštnit výrazný šperkem a doplnit o tzv. „koně“, tedy westernovou obuv nebo klasické kotníčkové boty.

Vsadit můžete také na tradiční džínovinu, a to jak v podobě denimové bundičky, tak například šatů, které se dají skvěle sladit s punčochami na přicházející podzim.

Foto: archiv firem

Šaty dlouhé, Orsay, 1499 Kč. Šaty krátké, F&F, 699 Kč. Kardigan, Cellbes, 1399 Kč. Holinky, Crocs (prodává Urbanlux), 1520 Kč. Boty, Toms (prodává Urbanlux), 4020 Kč. Bunda, Odd Molly, 13 649 Kč. Kabelka, Orsay, 549 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, La Martina

Přehodit můžete klasický dlouhý kardigan, tedy svetr bez zapínání se vzorem. Osvědčenou klasikou jsou pak pohodlné džíny a halenka, kterou může zdobit krajka či vzor.

Co se týče kožených kousků, vsaďte například na sukni, která si bude rozumět s lehkými topy nebo trendy bundu s třásněmi.

Foto: archiv firem

Balerínky, Toms (prodává Urbanlux), 2699 Kč. Top s knoflíky, Marks & Spencer, 949 Kč. Halenka, Odd Molly, 3359 Kč. Sukně, Orsay, 799 Kč. Kožená sukně, Kara, 6490 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Doplňky volte v neutrálních tónech, jako je béžová či různé odstíny hnědé. Při výběru kabelky zvolte typ cross-body, která je praktická a tematicky se bude hodit k celému looku.

Foto: archiv firem

Šaty, Marks & Spencer, 1499 Kč. Bunda kožená, Nila, 9990 Kč. Náhrdelník, Marks & Spencer, 429 Kč. Boty, Deichmann, 799 Kč

Foto: archiv firem

Šaty, Orsay, 1499 Kč. Halenka, H&M, 399 Kč. Kalhoty kožené, Kara, 9900 Kč. Kožené pantofle, Kara, 2690 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám