Hlavní obsah

Jak nosit výrazné barvy podle stylových Newyorčanek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Závěr února patří Newyorskému týdnu módy, na který se každoročně sjedou milovnice stylu z celého světa. Jaké modely byly k vidění v centru pulzující metropole?

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku

Článek

Na mole sice kráčely modelky v oblečení pro období podzim/zima 2022-2023, ale v ulicích New Yorku už jasně vládlo jaro. Oproti minulým létům byly totiž k vidění ženy oblečené ve výrazných, někdy až neonových barvách. Jak tyto odstíny transformovat i do svého šatníku?

Nejjednodušším způsobem je pořídit si jeden velký výrazný kousek, který splní funkci celého outfitu. Může se jednat například o midi šaty nebo třeba dlouhý kabát. Obojí můžete kombinovat s neutrály, ale i dalšími výraznými barevnými odstíny.

Letos se nemusíte zabývat ani nepsanými pravidly kombinování barev z opačné strany barevného spektra.

Foto: archiv firmy

Zleva: Šaty, 549 Kč. Kabát, 2799 Kč. Kardigan, 1399 Kč. Vše Zara

V případě, že si netroufáte na divoké kombinace, zkuste svůj šatník pro začátek obohatit pouze výraznou kabelkou. Ta bude vypadat skvěle jak s džínami a bílým tričkem, tak s klasickými cigaretovými kalhotami v černé barvě a bílou košilí.

Jaké trendy budou vládnout letošnímu jaru

Styl

Trendy kouskem jsou pak barevné vesty, které unosíte na jaře přes tričko s dlouhým rukávem nebo košili. V létě ji pak můžete obléknout i jen tak na holé tělo. Sáhněte například po ostře zelené barvě, která vám dodá energii a navíc rozzáří váš obličej.

Foto: archiv firmy

Outfit, Lindex. Ilustrační foto

Další módní looky z New Yorku najdete v galerii.

Reklama

Související články

Co přinesl letošní haute couture týden módy

Konec ledna patřil pařížskému týdnu módy s podtitulem haute couture, který každoročně přináší z módy to nejlepší. Prohlédněte si oslňující róby od světově...

Výběr článků

Načítám