Hlavní obsah

Valentýnský běh pro zamilované i ty, co se touží seznámit

Novinky, das

Valentýn je svátek všech zamilovaných, nicméně to ještě neznamená, že si ho nemohou užít i lidé bez partnera, a to rovnou netradičním způsobem - během. Ten je výbornou fyzickou aktivitou, jejíž velká výhoda spočívá v tom, že spojuje lidi a vytváří šance pro nové seznámení. Proto i vznikl valentýnský čtyřkilometrový běh v pražské Stromovce - v letošním roce připadající na sobotu 15. února. Start je naplánován přesně na jedenáctou hodinu u Průmyslového paláce na pražském Výstavišti.

Foto: Profimedia.cz

Běh může ovlivňovat vztahy.

Článek

Pokud si tedy chcete užít svátek zamilovaných v přírodě a v poklusu, zaregistrujte se v Running Mallu. Po řádném přihlášení dostanete funkční běžecké tričko z RunCzech kolekce. A po návratu z nesoutěžně pojatého běhu ve Stromovce si můžete užít veškeré pohodlí, které Running Mall skýtá.

Bude také možné udělat si památeční snímek před stěnou zamilovaných, dopřát si valentýnský koktejl vonící po jahodách s afrodiziakálními účinky a pak si také vyzkoušet běžeckou posilovnu Sport Lounge, a to vše zdarma.

Podle pořadatelů je možné běh vnímat i jako aktivní seznamku, která dává velkou naději všem singles, že si zde najdou protějšek se společnými zájmy.

Běh spojuje

O tom, že běh může ovlivňovat vztahy, vypráví i příběh Roberta Honzíka a Jitky Králíkové.

„Poznali jsme se koncem října díky mému kamarádovi, který mě Jitce takříkajíc dohodil. V sobotu jsme šli na rande, hned v pondělí osmadvacátého už jsme vyrazili na první společný výběh v rámci tréninků PIM Běžeckého klubu,“ vzpomíná třiadvacetiletý Robert na sváteční podvečerní „longrun“ okolo Vltavy.

Společně s Jitkou se zároveň stali jedněmi z jeho vůbec prvních stálých, celoročních členů. A dneska hraje běhání v jejich soužití nikoliv nevýznamnou úlohu.

„Jednak nás běh spojuje, zároveň můžeme být co nejvíce spolu,“ naznačuje Jitka, která doprovází svého přítele a nadějného běžce po závodech. Občas se postaví na start i ona, ačkoliv se řadí podle svých slov stále mezi začátečníky. „Robert je pro mě svým způsobem i motivací se přece jenom trochu zlepšit,“ dodává usměvavá blondýnka. „Já myslím, že běh nás spojil tak pevně, že si jsme navzájem oporou i v běžném, každodenním životě,“ dodává student pracující v advokacii.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vyzrát na stres

Prožíváte právě stresovou situaci a nevíte, jak se z ní dostat? Běžte ven! Není však třeba přímo běhat. Vědci ověřili, že klusání či jen rychlá chůze může...

Výběr článků

Načítám