Hlavní obsah

Svatební šaty Paris Hiltonové ve znamení elegance a nadčasovosti

Dědička hotelového impéria a slavná televizní osobnost Paris Hiltonová se vdala za podnikatele a rizikového kapitalistu Cartera Reuma. Jaké byly jejich zásnuby, kde se konala svatba a jaké šaty oblékla Paris na slavnostní ceremoniál?

Foto: German Larkin

Paris Hiltonová

Článek

Říká se, že na tu pravou lásku si člověk musí počkat. V případě Paris Hiltonové to platí dvojnásob. Slavná hotelová dědička se totiž zasnoubila již třikrát, vyšlo to ale až napočtvrté. Jejím vyvoleným se stal přítel Carter Reums, se kterým oficiálně randí od roku 2019.

Pár se zasnoubil při společné dovolené, kterou Carter tajně naplánoval na počest Parisiných narozenin. Místo společného focení, které měli naplánované předem, poklekl na jedno koleno a požádal Paris o ruku.

Prsten snů

Carter se rozhodl pro unikátní diamantový prsten ve smaragdovém brusu v hodnotě 44 milionů českých korun. Navrhl ho sám Jean Dousset, pravnuk slavného Louise Cartiera.

Prsten byl inspirován klasickou secesní estetikou a klenutým skleněným stropem v Grand Palais.

Na řecké královské svatbě. Nevěsta oblékla róbu od značky Chanel

Styl

Samotná svatba proběhla 11. listopadu 2021 na bývalém panství dědečka Hiltonové. Ostatně právě číslo 11 je Parisino nejoblíbenější. Nevěsta vystřídala ve svůj svatební den hned několik šatů, pro slavnostní ceremoniál si ale vybrala elegantní model od značky Oscar de la Renta.

Šatům dominovala dlouhá vlečka. Silueta se opírala o klasické prvky, vypasovaný živůtek se stojáčkem a s dlouhými krajkovými rukávy příjemně kontrastoval s nadýchanou tylovou sukní. Nechyběl ani ladící závoj zdobený drobnými kvítky po obvodu.

Ženich pro svůj svatební den zvolil jednoduchý jednořadý smoking vyrobený na míru z hedvábí od značky Ermenegildo Zegna.

Reklama

Související články

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových...

Výběr článků

Načítám