Hlavní obsah

Svatební šaty herečky Lily Collinsové: Pohádková krajka a 200 hodin práce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a modelka Lily Collinsová překvapila své fanoušky fotkou ve svatebních šatech, ve kterých se vdala za režiséra a scenáristu Charlieho McDowella. Na sobě měla oslnivou róbu s kápí od Ralpha Laurena, jejíž výroba zabrala přes 200 hodin ruční práce.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Lily Collinsová

Článek

Dvojice se zasnoubila loni v září během výletu přes americký jihozápad. Svatba anglo-americké herečky Lily Collinsové a amerického režiséra Charlieho McDowella se pak uskutečnila přesně rok poté.

Okouzlující svatba se konala na luxusním ranči v americkém Coloradu, který se nachází v bývalém městě duchů z 19. století.

Foto: Profimedia.cz

Dvojice se zasnoubila při výletu v horách.

Přestože svatba probíhala v utajení před médii, herečka na své sociální sítě umístila několik fotografií. Pod jednou z nich napsala: „Nikdy jsem nechtěla být nikoho jiného než tvojí a teď se stanu tvojí manželkou. 4. září 2021 jsme se oficiálně navzájem stali svoji. Miluji tě.“ Na svých šatech spolupracovala s americkou módní značkou Ralph Lauren.

Inspirací herečce byla kombinace amerického westernu a anglické viktoriánské doby. Ruční výroba šatů zabrala přes 200 hodin. Šaty byly tvořené z francouzské krajky Calais-Caudry tkané na tkalcovském stavu a zdobily je mikro květiny, vyrobené z korálků značky Swarovski a okrasných kvítků z hedvábné organzy.

Šatům vévodila vedle elegantního stojáčku a dlouhých rukávů i kápě, která byla součástí krajkovaného dlouhého kabátku. Ten si pak nevěsta odložila a zůstala jen v klasických obepnutých šatech.

Efektní model si žádal jednoduchý účes i doplňky. Collinsová vsadila na uhlazený, nízko posazený drdol, který dal vyniknout jejím krásným rysům. Kromě snubního prstenu se ozdobila středně velkými visacími perlovými náušnicemi od šperkařky Irene Neuwirthové.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám