Hlavní obsah

Po dětech ztratila ženské křivky i sebevědomí. Rozhodla se proto pro plastiku prsou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednačtyřicetiletá Lucie nikdy neměla velká prsa, ale mateřství a několik let kojení jim vzalo nejen velikost, ale i tvar a pevnost. Přestože to sama vnímá jako adekvátní daň za své dvě úžasné a zdravé děti, její sebevědomí značně utrpělo. Rozhodla se proto pro plastickou operaci, stejně jako její kamarádky, které řešily stejný problém a s augmentací poprsí byly spokojené.

Foto: Medicom Clinic

Zvětšení prsou dodalo Lucii sebevědomí

Článek

Lucie netoužila po radikální změně, pouze po návratu pocitu ženskosti. Když proto poprvé navštívila brněnskou pobočku MEDICOM Clinic, velmi ocenila, že ji tamní primář Petr Pachman podpořil v jejím přání, aby byla prsa po plastice spíš menší a co nejpřirozenější.

Díky trpělivosti doktora Pachmana, který jí vše podrobně vysvětlil, se zbavila počátečních obav z toho, jak bude její tělo na operaci reagovat, jak změnu přijme její okolí, a hlavně, zda se sama sobě bude líbit.

I v padesáti se chtěla líbit, omlazení pleti jí dodalo sebevědomí

Styl

Lucii se líbilo, že jí lékař zodpověděl všechny dotazy, a to nejen ohledně samotné operace, hojení po zákroku a možných komplikací, ale také dalšího fungování v běžném životě a při sportu.

Foto: Medicom Clinic

Konzultace s plastickým chirurgem

Profesionální i veselá pooperační péče

Samotný zákrok proběhl bez komplikací. „Provedl jsem klasickou augmentaci čili zvětšení prsou silikonovými implantáty kulatého tvaru, což vyhovovalo klientce a také se během zákroku ukázaly jako nejoptimálnější řešení vzhledem k anatomii hrudníku a prsou. Použil jsem tzv. dual plane metodu, při které se implantát vkládá částečně pod prsní sval a částečně pod žlázu krátkým řezem v podprsní rýze. Jak výkon, tak i pooperační průběh byly bezproblémové,“ vysvětluje plastický chirurg Petr Pachman.

Bezprostředně po zákroku si Lucie pochvalovala, jak jsou sestřičky na klinice milé a pohotové. Pomáhaly nejen profesionální péčí, ale i veselou náladou – a to v jakoukoliv denní i noční hodinu. Po celou dobu pobytu tak měla pocit, že je tam personál jen pro ni.

Foto: Medicom Clinic

Před plastikou prsou a po ní

Dnes se Lucie cítí sebevědoměji, což se odráží prakticky ve všem, co dělá. Nestydí se svléknout v dámské šatně nebo v sauně, nemusí vybírat mezi malými, a ještě menšími velikostmi prádla. I ve sportovním topu si připadá jako žena se vším, co k ženám patří. Navíc pár dalších ve svém okolí stačila ke změně také inspirovat.

Článek vznikl ve spolupráci s MEDICOM Clinic.

Zmenšení prsou ji přineslo úlevu od bolesti zad, ale i větší sebevědomí

Styl

Styděla se za své větší břicho. Sebevědomí jí vrátila až šetrná liposukce

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám