Hlavní obsah

I v padesáti se chtěla líbit, omlazení pleti jí dodalo sebevědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se dnes jednapadesátiletá Romana ještě před rokem podívala ráno do zrcadla, měla unavený výraz v obličeji, přestože se jinak cítila dobře a plná energie. Věkem povadlé kontury obličeje jednoduše udělaly své. Tehdy si uvědomila, že je nejvyšší čas s tím začít něco dělat.

Foto: archív paní Romany

Omlazení pleti dodalo paní Romaně na sebevědomí.

Článek

Ženy po čtyřicítce většinou netrápí pouze vrásky, ale především pokleslé kontury obličeje, které přidávají roky. Ženy pak na první pohled působí unaveně, občas i naštvaně, i když je realita úplně jiná.

V podobné situaci byla i paní Romana, jež se na prahu padesátky rozhodla s tím něco dělat a navštívila kliniku estetické chirurgie.

„Paní Romana se na mě obrátila se žádostí o řešení unaveného vzhledu obličeje a povadlých tváří. Cítila se mnohem starší, než tomu ve skutečnosti bylo. Na základě konzultace jsem jí proto doporučil zákrok MyFaceLift, který se provádí jen v lokální anestezii,“ vysvětluje lékař Tomáš Ventruba z kliniky Medicom Clinic.

Co dokáže zákrok MyFaceLift

Zvedne povislé koutky úst, zpevní kontury a vyhladí i hluboké vrásky. Díky moderní metodě je výsledek přirozenější než u klasického faceliftu – vaše okolí vůbec nepozná, že za vaším omládnutím stojí plastická operace. I přesto, že se jedná o plastickou operaci, je tato metoda méně invazivní. Díky tkáňovému lepidlu ARTISS, které se při operaci používá, vás nečeká žádné dlouhé hojení ani obvazy. Po 7 dnech se můžete vrátit k lehčím pracovním činnostem bez větší fyzické námahy. Proto volí MyFaceLift ženy i muži, kteří chtějí omládnout rychle a šetrně.

Po dětech si splnila sen cítit se opět ženou. Nejtěžší na plastice prsou bylo sebrat odvahu

Styl

S touto volbou řešení souhlasil i plastický chirurg a přednosta Kliniky popálenin a plastické chirurgie ve Fakultní nemocnici Brno Pavel Brychta.

„Efekt plastické operace obličeje významně omladí vzhled klientky a výsledek bývá dlouhodobý. Operace jako taková není riskantní ani bolestivá.“

Foto: Medicom Clinic

Lékař Tomáš Ventruba navrhl paní Romaně rychlé a přitom neinvazivní řešení.

Jelikož se jedná o operaci, měla přes veškerá ujištění Romana trochu strach z případné bolesti. Dnes už ví, že to byly zcela zbytečné obavy.

Během zákroku i po něm se cítila dobře a jediné, na co si vzpomínala jako na maličko nepříjemné, byly injekce působící znecitlivění. Během zákroku si s lékařem povídala a žádná bolest se nedostavila. Po operaci jí pomohlo k dobrému pocitu i příjemné prostředí kliniky a ochotný personál.

Po úrazu ji trápil hrbol na nose a potíže při dýchání. Pomohla plastika

Styl

Díky operaci se teď cítí skvěle

„Má pleť je rozzářená a vypnutější,“ potvrzuje to, co jí nově ukazuje zrcadlo. Pomyslným zrcadlem jsou ale i členové rodiny a její okolí. Všichni na změnu reagovali pochvalně. A  ti, kteří o ní nevěděli, se ptali, kde byla na dovolené, že vypadá tak odpočatě a mnohem mladší než před časem.

Foto: Medicom Clinic

Před a po zákroku

Z toho má Romana samozřejmě velkou radost a doporučuje všem ženám, které k zákroku zatím sbírají odvahu, aby už na nic nečekaly. „Čas rychle letí. Když ne teď, tak kdy?“ říká na závěr Romana.

Článek vznikl ve spolupráci s Medicom Clinic.

Reklama

Výběr článků

Načítám