Hlavní obsah

Obohaťte svůj šatník o kousek v lila barvě

Chcete svému šatníku dodat špetku barvy? Vsaďte na levandulovo fialovou barvu. Takzvaná lila je totiž horkým trendem letošní sezony a není divu proč. Tento nevšední odstín se totiž velmi snadno kombinuje, navíc sluší jak tmavovláskám, tak světlovláskám.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, & Other Stories

Článek

Lila barva se objevila v kolekcích hned několika módních návrhářů. Pastelově fialové šaty představily na molech značky Oscar de la Renta, Tory Burch, Kenzo či Valentino.

Ačkoliv je to na první pohled nevšední barva, překvapivě jednoduše se kombinuje. Vsaďte například na lila halenku nebo tričko a noste je s vašimi oblíbenými džínami. Na chladnější období pak můžete přehodit teplý kardigan rovněž v lila barvě.

Inspirujte se romantickými modely ve stylu Oscara de la Renty

Styl
Foto: Profimedia.cz

Módní prezentace značky Tory Burch.

Skvěle vypadají také šaty ve stejné barvě, kterým sluší béžové, ale i černé doplňky. A když jsme u nich, co svůj šatník obohatit o šeříkovou kabelku? Hodí se jak k ostatním pastelovým tónům, tak jako ozvláštnění monochromatických outfitů.

Foto: archiv firem

Kabát, Michael Kors, 11 880 Kč. Top, Lindex, 399 Kč. Svetr, & Other Stories, 2259 Kč. Manšestrová košile, H&M, 599 Kč. Nazouváky, N°21 (prodává Zalando), 11 880 Kč. Kabelka, Versace Jeans Couture (prodává Zalando), 3870 Kč. Sandály, Mango, 899 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Užijte si babí léto v romantických šatech

Léto už se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Vy ale nemusíte smutnit. Jeho atmosféru si můžete dopřát po celý rok, alespoň v podobě oblečení. Pořiďte si...

Výběr článků

Načítám