Hlavní obsah

Kitty Spencerová – neteř princezny Diany a její módní styl

Nedávno svět obletěla zpráva o svatbě modelky lady Kitty Spencerové s o 32 let starším miliardářem. Třicetiletá neteř lady Diany si na obřad oblékla opulentní model od italského módního domu Dolce & Gabbana. Za pozornost ale stojí i její další outfity, kterými dokazuje, že cit pro módu se v rodině Spencerových zkrátka dědí.

Foto: Profimedia.cz

Lady Kitty Spencerová

Článek

Lady Kitty Spencerová nedávno zaplnila stránky nejen předních britských novinových plátků. Bulvární noviny zaujala informace o jejím sňatku s více než jednou tak starým jihoafrickým podnikatelem Michaelem Lewisem. Módní časopisy zase zaujaly její několikery svatební šaty od italské značky Dolce & Gabbana.

Hlavní šaty, které si lady Kitty oblékla na obřad, byly inspirované viktoriánskou Anglií. Stahovací živůtek doplňovalo krajkové překrytí. Podobné šaty oblékla ostatně i vévodkyně Kate Middletonová ve svůj svatební den.

Na rozdíl od ní ale lady Kitty vynechala výstřih a vyměnila ho za půvabný stojáček, který přitahoval pozornost k jejímu krásnému symetrickému obličeji, díky němuž ostatně stanula v čele mnohých módních kampaní.

Šaty s kosticemi, nabranými rameny a úzkým pasem, který se rozšiřuje do plné sukně, vznikaly šest měsíců pod odborným dohledem týmu Dolce & Gabbana a doplňoval je efektní závoj. Ostatně na návrhu se podíleli i sami zakladatelé značky Stefano Gabbana a Domenico Dolce.

Kromě svatebních šatů vynesla lady Kitty hned několik dalších svatebních modelů. Svatbě totiž předcházely sedmidenní oslavy, a tak se milovnice módy mohla opravdu vyřádit.

V předvečer jejího velkého dne například oblékla modré tylové šaty vyšívané květinovou výšivkou. Po obřadu se převlékla do ručně malovaných hedvábných šatů zdobených květinovým vzorem doplněným výšivkou ze zlatých a stříbrných nití.

Dokonalá za všech okolností

Vytříbeným módním stylem se lady Kitty pyšní již několik let. Její outfity dokazují zlaté pravidlo, že trendy jsou pomíjivé, ale styl věčný. Na rozdíl od svých vrstevnic totiž vyhledává spíše konzervativní módu.

V jejím šatníku nechybějí klasické kousky, jako jsou splývavé kalhoty, roláky, pouzdrové šaty do půli lýtek či kalhotové kostýmy.

Ráda dodržuje královský protokol, a proto se vyhýbá výrazným vzorům a sexy střihům. Mnohem raději sahá po rafinované krajce a prudce elegantních monochromatických outfitech. Prohlédněte si její nedávné looky v naší galerii.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám