Hlavní obsah

Inspirujte se romantickými modely ve stylu Oscara de la Renty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká módní značka Oscar de la Renta zveřejnila novou kolekci na období Podzim/Zima 2021-2022. Prim hrály květované vzory a výrazné pastelové odstíny, které jsou i jedním z hlavních trendů jarní sezony. Inspirujte se modely od renomovaného návrháře a nechte rozehrát svůj šatník barvami i vy.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídky značky Oscar de la Renta

Článek

Oscar de la Renta se zapsal do dějin módy jako jeden z největších návrhářů na světě, a to zejména díky návrhům oblečení pro mnohé první dámy USA, například Jacqueline Kennedyovou, Nancy Reaganovou či Hillary Clintonovou, ale i další společensky významné osoby.

Právnička Amal Alamuddinová, manželka amerického herce George Clooneyho, si od něj nechala navrhnout i svatební šaty. Ostatně právě svatební móda byla návrháři vždy blízká a jeho modely si pro svůj nejdůležitější den v životě vybralo mnoho známých či movitých dam.

Oscar de la Renta zemřel 20. října 2014 v USA, v Kentu ve státě Connecticut, ve věku 82 let. Jeho značka ale žije dál. Nejnovější kolekce na období Podzim/Zima 2021-2022 byla plná květů a ženských barev. Prim hrály odstíny jako fialková, hořčicová a tyrkysová.

Foto: Profimedia.cz

Výrazné kalhoty kombinujte s bílou halenkou nebo košilí.

Zahrňte do svého šatníku tyto jemné barvy i vy. Vsaďte například na šaty s drobným květovaným vzorem a doplňte je lodičkami nebo balerínkami v barvě, která se opakuje na šatech.

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Styl

Pokud stále docházíte do kanceláře, zpříjemněte si své dny trendy pastelovým kalhotovým oblekem, který působí mladistvě a elegantně zároveň.

Pro starší dámy se zase hodí nadčasová kombinace vzorovaných kalhot a bílé košile.

Foto: archiv firem

Šaty, Marks & Spencer, 699 Kč. Modré lodičky, Eobuv, 1431 Kč. Sako, H&M, 999 Kč. Kalhoty, H&M, 999 Kč. Kalhoty vzorované, About You, 2789 Kč. Košile, s.Oliver, 2199 Kč. Balerínky, Deichmann, 649 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce je plná barev

Pokud si potrpíte na romantické šaty, vyberte si letos extra ženský model v tyrkysové či světle fialové barvě s plisováním nebo třeba nabíranými rukávy. Co se týče délky, vsaďte na midi, které sahají zhruba do půli lýtek. Svůj model pak doplňte lodičkami či sandálky na podpatku.

V případě, že dáváte přednost kalhotám, vyzkoušejte klasické zvony, které dokážou hezky vytvarovat a zúžit nohy.

Foto: archiv firem

Tričko, &Other Stories, 500 Kč. Kožené sandály, Nila, 4590 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 2499 Kč. Zelené šaty, H&M, 999 Kč. Růžové šaty, H&M, 999 Kč. Kabelka, Furla, 7744 Kč

Foto: Profimedia.cz

Tyrkysové šaty rozzáří.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám