Hlavní obsah

Oblečení s motivy divokých šelem přidá každé ženě na přitažlivosti

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na začátku byla nepochybně snaha napodobit vzácné zvířecí kožešiny, které si v pravé podobě mohl dovolit jen málokdo. Nemalou roli v rozšíření a zdokonalení umělých chlupatin s leopardími, tygřími, zebřími i jinými vzory určitě sehrál také ekologický přístup k přírodě.

Článek

Časem se „divočina“ přesunula ze svrchního teplého oblečení na celou řadu materiálů, od úpletů až po lehounké polyestery. Setkáváme se s ní na všem možném, prádlo a obuv nevyjímaje. Zařadila se tak do zlatého fondu oděvních vzorů, které v podstatě nikdy nevycházejí úplně z módy.

:.Plyšová bundička Bonprix, 699 Kč -vlevo. Vypodšívkovaný kabátek Chris, 2800 Kč - vpravo.

Raději méně než více

Fantazie návrhářů s kresbou i barvami srsti šelem sice různě experimentuje, v zásadě se však drží klidných odstínů hnědé palety, šedé, bílé a černé. Výsledek je však natolik výrazný, že nejlépe vynikne na menší ploše, v sousedství dobře vybrané jedné barvy.

:.Neckermann, podprsenka 449 Kč, kalhotky 240 Kč -vlevo. Prádlové šaty, Bonprix, 599 Kč - vpravo.

- Kožíšky obzvlášť dobře působí ve zkrácené délce, doplněné jednobarevnými kalhotami či sukněmi i ostatními doplňky.

:.Halenka Denny Rose, 1950 Kč - vlevo. Kožíšek Denny Rose, 4100 Kč - vpravo.

 - Jinou možnost představují vzorované doplňky, tedy čepice, šály, rukavice a dokonce i boty.

:.Quelle, kotníčkové boty na podpatku 1199 Kč, na klínku 999 Kč balerinky 699 Kč

 - Elegance promlouvá z pletených kožešin použitých na límce, manžety, podšívky kapucí či celých plášťů a bund.

:.Bandolera, čepice 590 Kč, rukavice 520 Kč, šála 1040 Kč

- Velmi zajímavé jsou štoly, nyní velmi módní. Rázem změní nenápadné oblečení v nepřehlédnutelné, a to jak během dne, tak večer.

:.Sukně Bandolera, 510 Kč

Symbol energie a vášně

Ať už chceme nebo ne, vzory inspirované zvířecími motivy se pojí s představou jisté dráždivosti a provokace, která sílí na jemných až poloprůsvitných materiálech.

:.Saténový župánek Neckermann, 499 Kč

Přitažlivé jsou proto nejen halenky, topy a šaty, ale také spodní a noční prádlo. S původní imitací hřejivé kožešiny už mají pramálo společného, nicméně náboj živočišné dravosti v nich zůstává zachován. Proč tedy takové možnosti nevyužít, když funguje?

Reklama

Související články

Módní doplňky dodají i fádnímu outfitu šmrnc

Nápadné barevné doplňky budou kralovat módním trendům na nadcházející zimní sezónu. Tlumené barvy, mezi nimiž vedou šedá, černá, béžová, odstíny bílé, karamel,...

Módní výstřelky a trendy do tělocvičny

Rozhodnutí brát cvičení vážně, a ne o něm pořád jen mluvit, je zapotřebí odměnit. Nikoli ovšem posledním dortíčkem na rozloučenou se špatnou životosprávou,...

Móda pro zimní dovolenou hýří barvami

Vybavit se na zimní dovolenou, ať už na horách nebo kdekoli jinde, není žádná legrace. Hlavně pokud jde o finance. Naštěstí se ale móda v této kategorii nemění...

Výběr článků

Načítám