Hlavní obsah

Nejstylovější muži benátského filmového festivalu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Červený koberec filmového festivalu v italských Benátkách nabízí nejen pohled na herečky oblečené v róbách od světových módních návrhářů, ale také na stylové muže. Kdo letos bodoval nejvíce?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák a herec Harry Styles

Článek

Jednou z nejvýraznějších postav letošní 79. edice filmového festivalu se stal Timothée Chalamet. Tento teprve šestadvacetiletý herec má za sebou již bohatou filmografii. Kromě toho, že si střihnul menší roli ve filmu Interstellar, se stal hlavní hvězdou snímků Malé ženy, Duna nebo Wonka, který dorazí do kin v roce 2023.

V Benátkách vyrazil na premiéru svého nového filmu Bones and All v lesklém červeném kompletu s odhalenými zády z dílny návrháře Haidera Ackermanna, který má v oblibě androgenní typ oblečení. A právě zadní část obleku vyvolala mezi publikem patřičné pozdvižení.

V civilu pak Timothée vsadil na nevšední kombinaci maskáčových kraťasů, květovaného kardiganu a vojenských bot.

Filmový festival v Benátkách: Šaty z červeného koberce

Styl

Další nepřehlédnutelnou hvězdou se stal oblíbený zpěvák a herec Harry Styles, který patří mezi tváře značky Gucci a tak byla většina jeho garderoby složená právě z kousků z aktuální módní kolekce.

Po červeném koberci k filmu Don’t Worry Darling se prošel v modrém obleku, ke kterému sladil i sluneční brýle ve stylu 70. let. V tomto psychologickém thrilleru si zahrál hlavní roli spolu s herečkou Olivií Wildeovou, která snímek také režírovala.

Na projížďku lodí pak zvolil outfit inspirovaný námořnickou módou. Tmavě modré kalhoty doplňovalo sako se svislými pruhy a modrý šátek uvázaný kolem krku.

Třetím nejvýraznějším mužem filmového festivalu z hlediska módy se stal herec Chris Pine, který překvapil svou novou vizáží. Na rozdíl od minulých let, kdy nosil vlasy krátce střižené, se totiž na červeném koberci ukázal s delšími vlasy po ramena.

Pine přiletěl do Benátek podpořit rovněž film Don’t Worry Darling, ve kterém si zahrál vedle Harryho Stylese. Na slavnostní premiéru si vybral slušivý oblek složený z béžových kalhot a hnědého saka. Na doprovodné akce naopak zvolil volné červené kalhoty, které doplnil krémovou volnočasovou košilí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám