Hlavní obsah

Jennifer Lopezová oblékla na druhé svatbě hned troje šaty od Ralpha Laurena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová zveřejnila prostřednictvím svého newsletteru dlouho očekávané fotky z druhého svatebního obřadu, který se nesl ve velkém stylu. Nevěsta si pro svůj velký den zvolila troje šaty. Všechny od renomovaného módního domu Ralph Lauren Couture.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová ve svatebních šatech

Článek

Jennifer Lopezová a herec Ben Affleck se sice vzali už letos v červenci na utajené veselce v Las Vegas, jednalo se ale o malý obřad. Pár, který loni po 17 letech obnovil svůj vztah, se ale rozhodl uspořádat ještě jednu velkou svatbu pro svoji rodinu a přátele. Ta se konala o víkendu 20. a 21. srpna v honosném Benově sídle poblíž města Savannah v Georgii.

Svatební dress-code se nesl v bílém odstínu, a proto všichni příchozí hosté měli na sobě outfity v právě této panenské barvě.

Jak vypadaly svatební šaty Jennifer Lopezové

Styl

Sama nevěsta si pro svůj velký den zvolila oblíbenou luxusní značku Ralph Lauren, která často stojí za svatebními šaty mnohých celebrit a prominentů. Lopezová vystřídala během dne celkem tři modely. Fotografie společně s nákresy sdílela se svými fanoušky prostřednictvím vlastního webu OntheJLo.

Na samotný slavnostní obřad zvolila šaty s bohatou vlečkou z volánků a holými zády v hodnotě milion dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová ve svatebních šatech

Druhou róbu v lehce krémové barvě zdobily průstřihy na hrudníku. Podle Dailymailu šaty rovněž dosahovaly podobné hodnoty jako ty první, protože byly zdobené množstvím drahých kamenů v oblasti dekoltu.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová ve druhých svatebních šatech

Třetí šaty byly pošity kaskádovitými šňůrkami z perel a měly hluboký výstřih na zádech, který zpěvačce sahal až k bedrům.

Foto: Profimedia.cz

Třetí svatební šaty

I ženich Ben Affleck zvolil bílou barvu. K bílému smokingu si oblékl černé kalhoty.

Mezi svatebčany se objevila řada celebrit. Nechyběli herci George Clooney a Matt Damon, režisér Kevin Smith či herecké hvězdy Jane Fondová a Renée Zellwegerová alias Bridget Jonesová.

Reklama

Související články

Jak vypadaly svatební šaty Jennifer Lopezové

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová se rozhodla počtvrté vstoupit do manželství. Jejím manželem se stal herec Ben Affleck. Staronovou lásku společně zpečetili...

Výběr článků

Načítám