Hlavní obsah

Nápady a inspirace na oblečení pro malé školáky

Prázdniny utekly jako voda a vy se nestačíte divit, o jaký kus vaše dítko zase vyrostlo? Zmírněte dětské stesky po letních dobrodružstvích a zpříjemněte své ratolesti začátek školního roku alespoň stylovým dětským outfitem!

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, C&A

Článek

Září se nese ve znamení začátku nového školního roku. S ním je spojeno nejedno zařizování. Ať už se jedná o nákup sešitů a jiných pomůcek či řešení problému s oblečením. Využijte toto období a objevte trendy kousky z aktuálních dětských kolekcí a potěšte svou malou holčičku či chlapečka roztomilými modely, ve kterých půjdou do školy s radostí.

Co se vašemu dítku bude rozhodně hodit? Kromě jednoduchých základních kousků, jako jsou trička, mikiny či džíny, zaměřte svou pozornost při nakupování i na neotřelé módní kousky. Co třeba pohodlná tepláková souprava s motivem oblíbených pohádkových postav?

Foto: archiv firem

Zleva: Košile, Lindex, 599 Kč. Džínová bunda, Bambule, 299 Kč. Šaty, F&F, 349 Kč. Košile, Bambule, 249 Kč. Džíny, Bambule, 249 Kč. Batoh růžový, Marks & Spencer, 469 Kč. Batoh modrý, Fjällräven, 2890 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, C&A

Foto: archiv firem

Zleva: Svrchní košile, Lindex, 899 Kč. Růžová košile, H&M, 399 Kč. Šaty, H&M, 599 Kč. Kalhoty, H&M, 299 Kč. Džíny široké, F&F, 399 Kč.

Malé parádnice určitě potěší půvabné šatičky či dívčí top se zajímavým vzorem, flitry nebo s hravými volánky, které se hodí zejména na slavnostní zahájení školní docházky.

Pro chlapce je pak ideální kombinace košile a kalhot chino, které mají rovné nohavice. Přidat můžete také sportovní sako, které jistě využijí i při jiných příležitostech, jako jsou například Vánoce nebo narozeniny.

Foto: archiv firem

Mikina s Harry Potter motivem, H&M, 499 Kč. Manšestrová košile, Lindex, 599 Kč. Manšestrové kalhoty, Lindex, 599 Kč. Svetr, H&M, 249 Kč. Mikina, F&F, 299 Kč.

Deprese a úzkost se u mladistvých během pandemie zdvojnásobily

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Modrá košile, Marks & Spencer, 299 Kč. Bílá košile, Bambule, 249 Kč. Kostkovaná košile, Bambule, 199 Kč. Sako, Bambule, 499 Kč. Trojice kalhot, H&M, 799 Kč.

Přemýšlíte nad tím, jaké barvy dětského oblečení zvolit? Řiďte se tím, v čem se vaše dítě cítí nejlépe. Ne každá holčička má ráda růžovou a ne každý kluk nosí nejraději modrou. Pokud má rádo neutrální tóny, je zbytečné mu vnucovat výrazné barevné oblečení, a naopak. Tak neváhejte a začněte s přípravou výbavy do školy či do školky už teď.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Lindex

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám