Hlavní obsah

Na tom, v čem spíte, záleží

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak velký vliv může mít na váš vztah s partnerem to, v čem oba spíte? I tahle zdánlivá banalita občas vyžaduje přemýšlení a dělání kompromisů. V pyžamu totiž trávíme velkou část svých životů, a navíc se od něj často odvíjí i naše intimita.

Foto: archiv firmy

Košilka, Triola, 499 Kč

Článek

Statistiky ukázaly, že celých sedmdesát procent evropských mužů spí úplně bez oblečení, což údajně ženám připadá ze všeho nejvíc sexy. Mimochodem, polovina z těchto mužů navíc zůstane nahá i po dobu přípravy snídaně.

Ženy to mají o poznání složitější. Podle průzkumů spí nejraději v bavlněné noční košili, eventuálně delším triku. Oblíbenou kombinací je ale také tílko a pánské trenky, a to i přes to, že většina mužů na nich nejraději vidí krátké sexy košilky.

Pravdou ale je, že každý typ pyžama může vypadat elegantně, nebo dokonce sexy. Stačí si správně vybrat. Stopku by měly automaticky dostat seprané a staré modely se žmolky.

Foto: archiv firem

1. H&M, 899 Kč. 2. Marks & Spencer, 1299 Kč. 3. Astratex, 1299 Kč. 4. H&M, 749 Kč. 5. Marks & Spencer, 499 Kč. 6. Marks & Spencer, 1299 Kč. 7. H&M, 599 Kč.

Teddy coat: Zamilujte se do medvědího objetí

Styl
Foto: archiv firmy

Zleva. Oranžový top, 819 Kč. Oranžové kalhoty, 769 Kč. Fialový top, 559 Kč. Fialové kalhoty, 969 Kč. Třídílný modrý komplet, vše Etam, 1499 Kč

Do ložnice je naopak vstup povolen nejrůznějším druhům košilek. Pocit luxusu navodí saténové modely, které jsou nejen svůdné, ale taky pohodlné. Vsadit ale můžete také na klasický pyžamový model.

Vyhněte se ale kostkovanému dezénu, který vás zbytečně udělá starší. Čím dál více, samozřejmě i v souvislosti s aktuální situací, jsou oblíbené i nejrůznější župánky, mikiny, pohodlné domácí oblečení, ale i podprsenky na spaní.

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

Styl
Foto: archiv firem

1. Marks & Spencer, 1199 Kč. 2. Astratex, 2499 Kč. 3. Komplet, Marks & Spencer, 999 Kč. 4. Marks & Spencer, 899 Kč. 5. Marks & Spencer, 999 Kč. 6. H&M, 749 Kč.

Foto: archiv firmy

Košilka, Triola, 599 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám