Hlavní obsah

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S obdobím léta přichází čas lehounkých šatů a odhalujících výstřihů, které si žádají dokonalé spodní prádlo. Tedy elegantní, pohodlné, ale přesto hravé a sexy. Jakým kompletem potěšíte nejen sama sebe, ale také oči svého partnera?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Astratex

Článek

Na jaře a v létě máme tendenci oblékat světlé oblečení, pod které se nejlépe hodí béžové, bílé, pudrové či růžové spodní prádlo. Vyberte si mezi romantickými kousky s krajkou nebo vsaďte na dokonale padnoucí saténový model, který bude vaši pokožku doslova hýčkat.

Odvážnější sexy variantou je pak komplet podprsenky a kalhotek v ostře růžové, která působí mladistvě a hravě. Vsadit můžete také na síťované modely, které do vaší ložnice přinesou zajisté nový, svěží vítr. Skvěle vypadají také podprsenky, které jsou v dekoltu zdobené tenkými popruhy, které můžete nechat vykukovat z výstřihu.

Foto: archiv firem

Zleva. Podprsenka, 1490 Kč. Kalhotky s popruhy, 690 Kč. Obojí Paon. Podprsenka, 1299 Kč. Kalhotky, 529 Kč. Obojí Marks & Spencer. Podprsenka, 649 Kč. Kalhotky, 279 Kč. Obojí Marks & Spencer. Podprsenka, 999 Kč. Kalhotky, 499 Kč. Obojí Triola

Proč je důležité i doma nosit podprsenku

Styl
Foto: archiv firmy

Podprsenka, 999 Kč, kalhotky 499 Kč. Obojí Triola

Pokud vás v blízké době čeká svatební noc nebo máte ráda oblečení v neutrálních tónech, můžete také vybírat mezi komplety ve smetanové či elegantní champagne barvě.

Nebojte se také při nákupech sáhnout i po podvazkovém pásu, ke kterému můžete, ale také nemusíte upevnit punčochy.

Foto: archiv firem

Zleva. Podprsenka, 1490 Kč. Kalhotky, 690 Kč. Obojí Paon. Podprsenka, 1149 Kč. Kalhotky, 449 Kč. Obojí Intimissimi. Podprsenka, 1479 Kč. Kalhotky, 799 Kč. Pás, 799 Kč. Vše Lisca

V případě, že ani v létě nedáte ránu bez černého oblečení, můžete se porozhlédnout i po černých kompletech.

Vsaďte například na model s tzv. chokerem kolem krku nebo na romantický set s květinovým potiskem či výšivkou.

Foto: archiv firem

Zleva. Podprsenka, 1290 Kč. Kalhotky s popruhy, 890 Kč. Obojí Paon. Podprsenka, 1399 Kč. Kalhotky, 379 Kč. Obojí Astratex. Podprsenka, 1479 Kč. Kalhotky, 799 Kč. Podvazek, 319 Kč. Vše Lisca

Stop svědění aneb Jaké spodní prádlo nechat ve vedrech doma

Styl
Foto: archiv firmy

Podprsenka, 777 Kč. Astratex

Pokud nepotřebujete silnou podporu, porozhlédněte se i po podprsenkách bez kostic, které jsou velmi pohodlné a jsou tak ideální pro letní počasí, kdy se kůže potí a je více náchylná k zarudnutí.

Co se týče kalhotek, tam záleží jen na vašich preferencích. Sexy alternativou jsou klasická tanga a brazilky. Móda ale přeje i kalhotkám s vysokým pasem, které umně schovají přehyb mezi zadečkem a boky.

Zejména v létě, ale i kdykoliv jindy je vhodné vybírat modely s bavlněným klínem, díky kterému bude vaše pokožka lépe dýchat a nebude docházet k zapařování a vzniku možných infekcí.

Foto: archiv firem

Zleva. Podprsenka, 699 Kč. Kalhotky, 349 Kč. Obojí Marks & Spencer. Podprsenka, 399 Kč. Kalhotky dvojbalení, 299 Kč. Obojí H&M. Podprsenka, 649 Kč. Kalhotky saténové, 749 Kč. Obojí Marks & Spencer

Foto: archiv firmy

Podprsenka, 1099 Kč, kalhotky 499 Kč. Obojí Triola

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám