Hlavní obsah

Marie Copps svou glamour show pomůže dětem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní návrhářka českého původu Marie Copps přichází z neobvyklým projektem: s ojedinělou hudebně vizuální glamour show s názvem Give Help a Chance - Fashion For Help. Tento projekt je důkazem toho, že móda je nejen o oblékání, ale také o pomoci. V tomto případě půjde o pomoc dětem v těžkých životních situacích.

Článek

Marie Copps v rámci příprav slavnostního galavečera oslovila Nadaci Naše dítě, které bude předána finanční částka určená pro opuštěné, handicapované a týrané děti, pro zlepšení jejich životních podmínek.

Akce Give Help a Chance - Fashion For Help se uskuteční ve čtvrtek 15. listopadu od 20 hodin na pražském Žofíně. Tímto večerem začne dlouhá cesta tohoto projektu. "Je to mise, která startuje v Praze a pak by se měla rozjet do dalších evropských měst. Hlavní myšlenkou je pomoci co největšímu množství lidí na co nejvíce místech" uvádí módní návrhářka žijící v Kanadě.

"Námět na projekt se zrodil v lednu, když jsem se zamýšlela nad tím, zda s rodinou zůstaneme v České republice nebo definitivně odcestujeme zpátky do Kanady. Chtěla jsem spojit módu a charitu a vytvořit projekt, který sice předvede nějakou kolekci, ale primárně bude zaměřen na pomoc." Dodává Marie Copps.

Glamour show bude moderovat Iva Kubelková

Programem večera Give Help a Chance - Fashion For Help bude provádět moderátorka a modelka Iva Kubelková. Hudbu složil Varhan Orchestrovič Bauer. Představeny budou modely ve stylu rokoka, indická kolekce s prolínáním tanečních prvků programu. Večer zpestří moderní balet a orientální tance. Vydražen bude originální model Křišťálové královny.

Reklama

Související témata:

Související články

Marie Copps chce módou pomáhat potřebným

Módní návrhářka Marie Copps chce prostřednictvím světa módy a umění pomáhat lidem, kteří se bez pomoci druhých neobejdou. Její nově vznikající projekt Give...

Výběr článků

Načítám