Hlavní obsah

Kylie Jennerová ovládla město módy. Inspirujte se jejím stylem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestadvacetiletá Kylie Jennerová není pouze členkou slavné rodiny Kardashian-Jenner, ale i módní ikonou, která přitahuje pozornost svým výrazným a proměnlivým stylem. Její schopnost experimentovat s různými trendy a odvaha vytvářet osobité outfity ji staví do role módní influencerky, která neustále překračuje hranice konvenčního stylu.

Foto: Profimedia.cz

Kylie Jennerová byla hvězdou letošního fashion weeku v Paříži

Článek

Nedávno se v Paříži odehrával týden módy s podtitulem haute couture. Mezi nejvýraznější návštěvnice této velkolepé módní události patřila i Kylie Jennerová, která se svou garderobou vzbudila mnoho pozitivních reakcí.

Kylie se stejně jako její sestra Kendall narodila Kris Jennerové a Williamu Bruci Jennerovi (nyní Caitlyn Jennerové, v roce 2015 totiž William podstoupil operativní změnu pohlaví). A zatímco Kendall byla vždy považována za tu krásnější a štíhlejší, Kylie se se svým vzhledem dlouho nedokázala smířit. V cestě za sebevědomím jí pomohly dozajista plastické operace, o jejichž počtu se v médiích zatím jen spekuluje, a také make-up.

Dvacetiletá Američanka je továrnou na peníze, brzy možná přepíše historii

Styl

Právě láska k make-upu se ukázala být zlatou žílou. 30. listopadu 2015 ukázala světu svůj první produkt, oblíbený Lip Kit, který se skládá z konturovací tužky a matné tekuté rtěnky. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. První várka byla vyprodaná doslova během třiceti sekund.

Od té doby se multimilionový byznys ani na chvíli nezastavil, a to i přesto, že v Americe tehdy ještě nezletilá Kylie již stačila porodit dceru a nezapomíná si ani užívat života, stejně jako každý jiný mladý dospělý.

Módní styl

Dnes už Kylie rozhodně není považována za „tu druhou“, kromě byznysu slaví úspěchy i na poli módy. Její styl prošel ohromnou transformací a dnes spolupracuje i s významnými návrháři a značkami, jako je například Balmain nebo Jacquemus.

Co by oblékla dnešní Pretty Woman? Značku Jacquemus

Styl

Kylie Jennerová se nebojí experimentovat a překračovat hranice konvenčního stylu, od odvážných barev a nečekaných materiálů po různé styly a trendy. Kylie se stala průkopnicí módních vln, které vždy přinášejí něco nového. Její schopnost spojit kousky z high fashion se sportovním oblečením vytváří unikátní kombinace, které neuniknou pozornosti bulváru ani streetstyle fotografů.

V jejím každodenním životě dominuje zejména sportovní móda, v rámci které kombinuje pohodlí s elegancí. Na veřejnosti pak sahá po sexy kouscích na tělo, jež strhávají pozornost k její dokonalé postavě, na které usilovně pracuje.

Nebojí se obléknout přiléhavé latexové šaty, kožené korzety nebo třeba těsné minišaty. Na večer pak volí nejčastěji jednoduché, ale přesto efektní róby, které na první pohled vyniknou svým materiálem či střihem.

Inspirace na plesovou sezonu přímo z Paříže

Styl

Reklama

Související témata:
Kylie Jenner

Výběr článků

Načítám