Hlavní obsah

Inspirace na plesovou sezonu přímo z Paříže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dynamickém světě módy existují osobnosti, které dokážou překonat hranice a vytvářet nezaměnitelný styl. Jednou z nich je australská návrhářka Tamara Ralphová, která si svým umem podmanila i přísná pravidla francouzského Haute Couture týdne módy. Prohlédněte si její nejnovější kolekci večerních šatů.

Návrhářka Tamara Ralphová představila novou kolekci v PařížiVideo: AP

 
Článek

Tamara Ralphová je australská módní návrhářka, která je bývalou kreativní ředitelkou a spoluzakladatelkou úspěšné značky Ralph & Russo. Představuje čtvrtou generaci ve své rodině, která pracuje v couture a módním návrhářství.

Po absolvování Whitehouse Institute of Design v Melbourne v Austrálii se přestěhovala do Londýna v naději, že pronikne do módního průmyslu.

V roce 2010 založila módní dům Ralph & Russo s Michaelem Russoem v Mayfair v Londýně. Módní dům se zaměřil na tvorbu couture šatů a zanedlouho si získal přízeň i z řad celebrit. Jejich šaty si několikrát oblékly zpěvačky Beyoncé, Rihanna, herečka Angelina Jolie či modelka Bella Hadidová.

Stylové oblečení na lyže i après-ski

Styl
Foto: Profimedia.cz

Tamara Ralphová

Tamara Ralphová se stala první kreativní ředitelkou z Velké Británie po téměř 100 letech, která byla považována za způsobilou vystavit svou tvorbu během pařížského týdne módy s podtitulem Haute Couture.

V květnu 2021 návrhářka opustila značku Ralph & Russo a oznámila, že založí vlastní - Tamara Ralph Couture.

Svoji první kolekci představila v červenci minulého roku. Letos na svůj úspěch navázala kolekcí večerních šatů, které se nesly ve znamení luxusu a nesmrtelné elegance. Prohlédněte si záznam z přehlídky na videu.

Foto: Profimedia.cz

Růže jsou jejím podpisem

Jak pečovat o kožichy a kožešinové doplňky

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám