Hlavní obsah

Inspirujte se květovanými šaty podle vévodkyně Kate

Novinky, Linda Humlová

Vévodkyně z Cambridge Kate je považována za jednu z největších módních ikon britské královské rodiny. Její šatník je podobně jako ten královny Alžběty II. plný barev, ale také vzorů. Zamilujte se stejně jako ona do květovaných šatů, kterým vévodí elegance a ženskost.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate s manželem

Článek

Pokud vás baví styl oblékání vévodkyně Kate, tak věřte, že není vůbec těžké ho napodobit. Sama se totiž rádá obléká nejen do nákladných rób od designérů, ale také do běžné konfekce. Často proto platí, že pokud sáhne po kousku z cenově dostupného obchodu, je okamžitě vyprodaný. Co nosí Kate nejčastěji?

Jedním slovem šaty. Právě ty jsou pro vévodkyni typické. Ráda totiž volí ženský styl oblékání. Nejčastěji se jedná o šaty, které jsou obepnuté v oblasti pasu a směrem dolů se lehce rozšiřují. Tento typ šatů je velmi lichotivý, vyzdvihuje křivky, ale přitom důstojný a hodí se proto i pro ženy, které pracují v kanceláři.

Foto: Profimedia.cz

V šatníku vévodkyně Kate

Co se týče samotného výběru, Kate není žádná minimalistka a spíše než na jednobarevné šaty sází na ty květované. Co se týče délek, občas ráda poruší protokol a zvolí šaty lehce nad kolena. Mnohem častěji ale volí delší šaty v midi délce, které odhalují pouze kotníky.

Overaly - stejně elegantní jako šaty, ale pohodlnější

Styl

Šaty pak doplňuje lodičkami na podpatku, které k šatům barevně ladí, nebo volí béžové espadrilky na klínovém podpatku, které postavu hezky prodlouží, a přitom jsou pohodlné.

Foto: Profimedia.cz

Šaty různých délek

Jaké si vybrat?

Chcete si pořídit šaty ve stylu vévodkyně Kate? Pak sáhněte po takových, které zdůrazňují pas. Ty sluší všem ženám bez ohledu na typ postavy, protože vykouzlí siluetu přesýpacích hodin.

Rukávky volte podle kondice vašich paží. Štíhlé ženy si mohou dovolit modely zcela bez rukávů, nebo jen s malým kanýrem. Silnější paže zase můžete schovat do rukávů ve stylu motýlích křídel.

Co se týče délky, vsaďte na trendy midi, která působí romanticky a žensky. Barvu či potisk volte s ohledem na to, jaký jste barevný typ. Obecně vzato jsou ale elegantnější drobné vzory, které nemají tendenci rozšiřovat.

Foto: archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 1899 Kč. F&F, 649 Kč. Marks & Spencer, 1899 Kč. Marks & Spencer, 1899 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Orsay, 1499 Kč. F&F, 599 Kč. H&M, 899 Kč. H&M, 999 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Šatník vévodkyně Kate v roce 2018

Vévodkyně z Cambridge Kate je považována za jednu z největších módních ikon britské královské rodiny. I přesto, že jí letos na paty šlape Meghan, vévodkyně ze...

Výběr článků

Načítám