Hlavní obsah

Jarní inspirace z Paříže

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Paříži se konala velká módní událost, Pařížský Fashion Week. A protože se už od nepaměti mluví o šarmu francouzských žen a zejména o jejich citu k módě, daly si všechny účastnice na svých outfitech doopravdy záležet.

Foto: Profimedia.cz

V Paříži se už ženy naladily na jaro.

Článek

Módní lekce. I tak se můžeme dívat na krásné a veselé oblečení, které zvolily Pařížanky pro velkou módní událost. Módní jarní vlaštovky připomínaly veselé, syté i pastelové barvy, které hrály v oblečení šarmantních žen prim.

Klasicky přitom přetrvávala barva červená, kterou Pařížanky volily do doplňků, šatů, kabátů i sukní. Červená barva sluší ženám bez rozdílu věku i barvy vlasů. Kabát v této barvě rozsvítí šeď černých svršků.

Foto: Profimedia.cz

Červená barva v outfitech převládala.

Sukně. Dlouhé krátké, barevné i jednoduché. Pařížanky se nezalekly nízkých jarních teplot a vyrazily na módní přehlídky v sukních. Ale žádné mini délky. Letos je totiž velkým trendem styl à la 70. léta, což se promítlo i v garderobě pařížských žen. Sukně pod kolena nebo tvídový komplet inspiraci 70. léty jasně dokládaly. Slečna s neonově zeleným svetříkem a šedou maxisukní je zářným příkladem toho, jak se ze dvou obyčejných kousků dá vytvořit stylový celek.

Foto: Profimedia.cz

Sukně k jaru patří.

Barvy přírody a květiny. I ty byly vidět na fashion weeku v Paříži. Květinový vypasovaný overal na tělo vypadal velmi elegantně a punc luxusu mu propůjčily zejména široké nohavice, kde byl dostatek prostoru pro potisk květin. Dáma v několika odstínech zelené se taktéž nedala přehlédnout. Málokoho by totiž napadlo, jak stylově může vypadat outfit seskládaný pouze z jedné barvy. Pončo, které se opět vrací do nabídky mnoha obchodů, je velkým trendem. Červenožlutá kombinace s bílými šaty a hnědými doplňky byla rovněž trefou do černého.

Foto: Profimedia.cz

Převládaly barvy a květinové potisky.

V jednoduchosti je krása. To potvrzuje i slečna se sukní s proužky, která sladila s černobílým outfitem dvě další barvy. Červenou, která se promítla jak na rtech, tak i na velkém klobouku, a modrou v podobě malé kabelky. A stejně udělala i dáma vpravo a jen potvrdila, že červená a modrá k sobě ladí. Dokonale a velmi elegantně vypadaly černé šaty v podání usměvavé brunetky s páskem a bohatou asymetrickou sukní. Je zde znát kvalitní střih i materiál.

Foto: Profimedia.cz

Pařížský styl definuje elegance.

Retro v podání mladistvých. Plátěná áčková sukně bílá halenka a zvířecí vzor. Typickým retro prvkem jsou také brýle s kulatými skly, takzvané lenonky i béžová malá kabelka.

Foto: Profimedia.cz

Letos poletí retro styl.

Sportovní tenisky zažívají velký coming out. Nenosí se už jen na sport. Skvěle budou vypadat jak k šatům, tak i k sukním. A s trochou snahy budou vypadat dobře i k elegantnímu outfitu společně s košilí a kalhotami nebo úzkými džínami.

Foto: Profimedia.cz

K šatům se nosí tenisky.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Květinové motivy přivolávají jaro

Už za necelý měsíc nás čeká první jarní den. Meteorologové slibují, že se venku začne citelně oteplovat a i my můžeme pozorovat, že se příroda začíná pomalu...

Fashion week v New Yorku ovládla 70. léta

Týden módy v New Yorku představil trendy na letošní podzim. A co bylo k vidění? Opravdu mnoho. Jednu z nejdůležitějších módních akcí roku uzavřel oblíbený...

Rockový look podle Gwen Stefaniové

Málokdo by platinové blondýnce, která se proslavila především jako frontmanka kapely No Doubt, tipoval pětačtyřicet let. Matka tří malých dětí ale ani...

Výběr článků

Načítám