Hlavní obsah

Jaké trendy vládnou pánské módě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počasí se ustálilo na vysokých teplotách, a to je skvělá příležitost k tomu protřídit si šatník a zanést do něj nový, svěží vítr. Ačkoliv pánská móda není tak progresivní jako ta dámská, každá sezona přináší nové trendy. Jaké budou dominovat letošnímu jaru a létu?

Foto: archiv firem

Zleva: Košile, s.Oliver, 999 Kč. Džínová bunda, Marks & Spencer, 1499 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 1699 Kč

Článek

Rok 2022 se nese ve znamení zkracování a barev. Obojí se navíc významně dotklo i společenské módy. Zapomeňte na klasiku a tradiční formální byznys oblek.

Návrháři značek Hermes, Louis Vuitton i Dior popustili uzdu fantazii a přišli s výrazně barevnými obleky často ve zkrácené variantě v kombinaci s kraťasy.

Foto: archiv firem

Světlé sako, s.Oliver, 4999 Kč. Světlé kalhoty, s.Oliver, 2199 Kč. Sako šedé, s.Oliver, 4499 Kč. Šortky šedé, s.Oliver, 1699 Kč. Košile, H&M, 599 Kč. Kalhoty, H&M, 999 Kč

Jarní očista šatníku aneb Jak správně uschovat zimní kousky

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Dior

Oblečení na volnočasové aktivity se zase často nese ve znamení batiky. Nepravidelné etno vzory získané speciální technikou barvení se nosí zejména na svršcích.

Vsaďte například na batikovanou košili a zkombinujte ji se lněnými kalhotami ve stejném barevném tónu.

Foto: archiv firem

Černý bomber, F&F, 849 Kč. Denimová bunda, s.Oliver, 2199 Kč. Tričko, s.Oliver, 999 Kč. Košile, s.Oliver, 799 Kč. Pilotky, Marks & Spencer, 599 Kč. Boty, PUMA x AMI, 3199 Kč. Slip-ony, Toms (prodává Urbanlux.cz), 1799 Kč

Svatební novinky pro letošní sezonu

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Dior

Trendem, který se vrací každou sezonu, je denim. Kromě kvalitních a dobře sedících džín by vám letos v šatníku neměla chybět ani džínová košile nebo bunda. Nebojte se upustit od klasické modré barvy a vsaďte například na béžovou nebo černou. Z doplňků by vám neměly chybět plátěné boty ve stylu slip-on.

Stylové nazouváky jsou skvělou letní alternativou k teniskám. Nebude se vám v nich potit noha, navíc se dají nosit i na boso.

Foto: archiv firem

Mikina, Marks & Spencer, 899 Kč. Tričko, PUMA x AMI, 1999 Kč. Džíny, s.Oliver, 1999 Kč. Nazouvací boty modré, Toms (prodává Urbanlux.cz), 2299 Kč. Slip-ony černé, Toms (prodává Urbanlux.cz), 1999 Kč. Boty, Wittchen, 3535 Kč

Foto: archiv firmy

Kalhoty, Marks & Spencer, 1399 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám