Hlavní obsah

Ceny BAFTA 2022: Móda z červeného koberce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 13. března proběhlo v londýnské Royal Albert Hall slavnostní předávání cen britské filmové a televizní akademie BAFTA. Události se zúčastnilo velké množství mezinárodních celebrit. Jaké šaty si oblékly na tuto mimořádnou událost?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga na BAFTA

Článek

Největší hvězdou večera byla jednoznačně zpěvačka a herečka Lady Gaga, která na slavnostní ceremoniál dorazila v temně smaragdových šatech od značky Ralph Lauren. Vypasované róbě ve stylu zlatého Hollywoodu vévodil hluboký výstřih, ve kterém se vyjímal oslnivý diamantový náhrdelník zdobený smaragdy. Glamour look podpořil i účes vytvořený z pokládané vlny kolem obličeje a jemných splývavých vln.

Herečka Salma Hayeková předvedla fialovou sametovou róbu od své oblíbené značky Gucci. Šaty samy o sobě vyzdvihovaly hereččiny přednosti a působily elegantně. Jedinou vadou na kráse se stal nevhodně zvolený rozparek, který herečku zbytečně opticky zmenšil.

Přehlídka večerních rób od návrhářky Pamelly Rolandové

Styl

Nevhodně zvolená byla také obuv. Lodičkám na platformě s kulatou špičkou již dávno odzvonilo, herečce navíc ještě více zkrátily nohy. Místo nich by lépe vypadaly minimalistické sandálky na podpatku, které by nepřerušily linku nohou a opticky je prodloužily.

Decentní a nadčasovou róbu zvolila herečka Caitriona Balfeová, která oblékla šaty od značky Armani. Minimalistický model s vlečkou, stojáčkem a vycpanými rameny vytvořil dokonalou siluetu a dal vyniknout jejímu půvabnému obličeji.

Barevně i střihově odvážnou róbu vynesla oceněná herečka Ariana DeBoseová od návrháře Oscara de la Renty. Nařasené korzetové šaty daly vyniknout hereččiným křivkám. Ovšem kombinace žluté barvy s červeným květem a hereččinými melírovanými vlasy připomínala spíše modely z minulé dekády.

Všechny modely naleznete v naší galerii.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám