Hlavní obsah

Pravé kožešiny jsou již passé, přesto se jich nemusíte vzdát

Novinky, Linda Humlová

Nový rok si zaslouží nový módní kousek. Ideálně pak takový, který vás v zimě spolehlivě zahřeje. Zatímco pravé kožešiny ustupují do pozadí, na scénu přicházejí stylové a stejně teplé umělé kožíšky. Jestli pořád žádný nevlastníte, je nejvyšší čas to napravit.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Článek

Vyrazte na nákupy a potěšte se teploučkým kožešinovým modelem, který dokonale podtrhne váš styl. Vybírat můžete mezi jednoduchými elegantními kožíšky v černé, béžové nebo třeba šedé barvě. V módě jsou také roztomilé kabáty v imitaci semiše, zateplené hřejivou umělou kožešinou.

Huňatý „teddy“ kabátek si získal srdce tisíců žen, a jinak tomu není ani letos. Pokud byste si měla koupit pouze jeden zimní kabát, měl by to být rozhodně tento. Nejenže skvěle vypadá, ale i perfektně zahřeje.

Nejčastěji narazíte na model v neutrální béžové, hnědé, krémové či černé. Velkým trendem jsou ale i modely v pastelově růžové nebo oblíbené „baby blue“ barvě.

Foto: archiv firem

Kabát s kapucí, F&F, 999 Kč. Béžový chlupatý kabát, F&F, 999 Kč. Bílý kabát na zip, H&M, 1499 Kč. Krátký kabátek, H&M, 749 Kč. Zateplené tenisky, CCC, 899 Kč. Farmářky, Deichmann, 1799 Kč. Batoh, CCC, 699 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Stella McCartney, která nepoužívá nic z pravé kůže či kožešiny.

Pokud jsou na vás kožíšky příliš extravagantní, porozhlédněte se po prošívané bundě s kožešinovým límcem. Tato zimní klasika z módy jen tak nevyjde, a navíc je ohromně praktická. Hřeje a je nepromokavá.

Nosí se modely v nejrůznějších délkách a barvách, finální výběr tedy závisí pouze na vašich osobních preferencích.

Aktuální trend: Kozačky pod kolena

Styl

Pokud si potrpíte na nadčasové a kvalitní kousky, investujte do prošívaného péřového kabátu, který vám vydrží několik sezon.

Foto: archiv firem

Prošívaný kabát, Cellbes, 5299 Kč. Kabát, H&M, 1799 Kč. Kožich, H&M, 1799 Kč. Šaty, Orsay, 1399 Kč. Batoh, Deichmann, 699 Kč. Boty, Kazaar, 3771 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Návrhářka Stella McCartney je, stejně jako její matka, zapřísáhlou vegetariánkou a bojovnicí za práva zvířat.

Svůj outfit pak nezapomeňte doplnit ladící obuví. Vsaďte například na zateplené farmářky nebo elegantní kozačky s umělým kožíškem uvnitř boty.

Foto: archiv firem

Prošívaný kabát, F&F, 1199 Kč. Šedý kabát, H&M, 1799 Kč. Černý kabátek, Orsay, 1699 Kč. Šedé boty, Deichmann, 1599 Kč. Černé boty, Deichmann, 1599 Kč. Čepice, F&F, 149 Kč. Kabelka, s.Oliver, 1399 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Aktuální trend: Kozačky pod kolena

Tuto sezónu se opět vracejí do módy tzv. „knee-high shoes“ neboli kozačky pod kolena. Nosí je modelky, influencerky i ostatní celebrity po celém světě. Jaké si...

Výběr článků

Načítám