Hlavní obsah

Jak si doma vyrobit trendy top letošní sezony

Letošnímu roku vládnou crop topy. Tyto zkrácené topy, které se nejčastěji nosí v kombinaci s volnějšími kalhotami, si oblíbily známé módní blogerky i celebrity po celém světě. Chcete si je vyzkoušet také? Vyrobte si je doma pomocí podprsenky a šátku.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Modelky Emily Ratajkowski, Kendall Jennerová a Ashley Grahamová

Článek

Crop topy se drží na výsluní již několik sezon, letos se s nimi ale doslova roztrhl pytel. Ačkoliv se jedná o módu holých bříšek, nebojte se, slušet budou i kypřejším postavám. Důležité je jen to, jak je zapasujete do svého outfitu.

Sázkou na jistotu je totiž zkombinovat crop top s kalhotami nebo sukní do pasu. Tím pádem vznikne jen malá několikacentimetrová mezera, která bude odhalovat bříško.

Jak si takový crop top vyrobit doma?

Jedním z nejjednodušších způsobů je samozřejmě ustřihnout si staré tričko a vytvořit z něj zkrácenou variantu.

Skvěle také vypadá, když si z cípů trička uděláte uzel a ten si několikrát podhrnete směrem dovnitř.

Nejrafinovanějším a nejefektivnějším způsobem je ale uvázat si saténový šátek přes klasickou bezešvou podprsenku bez ramínek a zastrkat jej tak, aby podprsenka nebyla vidět. Podrobnější návod naleznete ve videu.

Jak jej nosit?

Při kombinování crop topu s kalhotami vsaďte na populární módní pravidlo, podle kterého upnutý vršek má vždy vyvažovat volnější spodek. Nebojte se proto obléknout skutečně široké nohavice typu palazzo nebo třeba džíny střihu „barrel”.

Jak nosit klasickou bílou košili podle celebrit

Styl

To samé platí i pro sukně, které můžete zvolit dlouhé a volné. Elegantně například působí kombinace plisované sukně a jednobarevného crop topu.

Štíhlé ženy mohou vsadit na sexy styling a zkombinovat crop top s nízko posazenými širokými kalhotami a svůj look doplnit sakem.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám