Hlavní obsah

Inspirujte se netradičními kabáty herečky Sarah Jessiky Parkerové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záviděla jste šatník, a hlavně botník seriálové, a později i filmové postavě Carrie Bradshawové ze Sexu ve městě? Pak věřte, že její představitelka, herečka Sarah Jessica Parkerová, oproti ní nijak nestrádá. Inspirujte se jejími podzimními outfity, mezi kterými nechybí netradiční kabáty.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parkerová

Článek

Jakmile seriáloví producenti ohlásili volné pokračování seriálu Sex ve městě s názvem „And just like that”, milovnice módy zajásaly. Tento seriál totiž vstoupil do historie módy zejména díky stylistce a kostymérce Patricii Fieldové, která každé hrdince vtiskla unikátní styl oblékání.

Nejkreativnější kombinace ale patřily jednoznačně hlavní postavě Carrie Bradshawové, milovnici módy a spisovatelce, která s oblibou hlásala, že místo vaření má v pečicí troubě uložené svetry.

Úpletové šaty pro dámy, které se nechtějí vzdát své ženskosti

Styl
Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parkerová v roli Carrie v seriálu Sex ve městě

O nic nudnější není ani osobitý styl herečky Sarah Jessiky Parkerové, která se ve své seriálové roli nepochybně vzhlédla. Stejně jako Carrie je totiž velkou milovnicí podpatků.

Ostatně byla to právě ona, která proslavila značky jako Manolo Blahnik či Christian Louboutine. Není proto divu, že později přišla s vlastní značkou obuvi, ve které není o slušivé lodičky nouze.

Její módní styl je opravdu originální a dalo by se říci, že se jedná o pravý opak minimalismu. Parkerová ráda obléká cokoliv s originálními vzory či texturami. Ostatně díky své subtilní postavě si to může dovolit.

V podzimním šatníku jí proto nechybí výrazné kostkované kabáty nebo například tvídové kabáty. Pokud váháte, jak tyto módní kousky kombinovat, inspirujte se jejími outfity v galerii.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových...

Výběr článků

Načítám