Hlavní obsah

Inspirujte se festivalovou módou z proslulé Coachelly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Coachella je jedním z nejvýznamnějších hudebních festivalů na světě, který se koná každoročně v americké Kalifornii (letos 14. – 23. dubna). A jelikož se na něm setkávají hvězdy z oblasti hudby, módy a celebrity, je i místem, kde se objevují nejnovější módní trendy a styly.

Foto: Profimedia.cz

Festival Coachella

Článek

Jedním z hlavních trendů, které jsou na Coachelle v posledních letech populární, jsou volné, vzdušné šaty s dlouhými rukávy a krajkou. Tyto šaty jsou často zdobeny výšivkami, flitry a ozdobami a jsou ideální pro festivalovou atmosféru.

Šaty jsou často doplňovány botami na klínku, které jsou pohodlné pro celodenní nošení a zároveň dodávají postavě výšku.

Dalším módním trendem, který se objevil na Coachelle, jsou kovové třpytivé materiály. Ty se objevují na šatech, sukních, topech a dalších kouscích oblečení. Kovové třpytivé materiály dodávají každému outfitu výrazný lesk a přitahují pozornost.

Jarní pánská móda v pastelových barvách

Styl

Kromě toho jsou na festivalu k vidění také klasické outfity, jako jsou kraťasy s vysokým pasem, crop topy, klobouky a boty na platformě. Tyto kousky jsou stále populární a představují klasický festivalový styl.

Co se týče barev, v letošním roce se na Coachelle objevila paleta, která zahrnovala žlutou, růžovou, zelenou a oranžovou. Tyto barvy jsou svěží a energické a ideální pro téměř letní festivalovou atmosféru.

Foto: Profimedia.cz

Coachella

Coachella je známá i tím, že na ní často vystupují největší hvězdy současné hudební scény, ale rovněž tam přicházejí mnohé celebrity, které si chtějí užít nezapomenutelný zážitek. Mezi těmi, které se v minulosti na festivalu objevily, byly například zpěvačky Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna, Lana Del Rey, Ariana Grande, Selena Gomezová a Billie Eilish.

Letos si tento nevšední zážitek nenechaly ujít zejména známé modelky a módní blogerky včetně Leonie Hanneové či Negin Mirsalehiové, které nechyběly ani na zahajovacím večírku, jenž pravidelně pořádá platforma Revolve.

Prohlédněte si outfity, které zvolily celebrity na večírek a inspirujte se jimi na nadcházející festivalovou sezonu.

Jarní detox šatníku krok za krokem

Styl

Celebrity v modelech inspirovaných indickou kulturou

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Krátké dámské šaty, Dámské plavky, Dámské oblečení

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám