Hlavní obsah

Jarní pánská móda v pastelových barvách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pánská móda se na jaro a léto zahalí do pohodlí, nonšalance a nenuceného stylu. Vítězit budou poloformální a neformální outfity. Prim budou hrát na první pohled nesourodé a neotřelé kombinace.

Foto: archiv firem

Zleva: F&F, s.Oliver, F&F

Článek

Zatímco v minulosti se dámy často inspirovaly pánskou módou, nyní se trendy obrací. Stále více mužských ikon totiž volí odvážnější outfity a doplňky jako šátky, pulovry nošené přímo na nahém těle, nebo dokonce pánské sukně.

Pokud si na výstřední kousky nepotrpíte, zkuste do svého šatníku alespoň zahrnout kousky s květinovým vzorem, které rovněž donedávna patřily zejména do dámského šatníku. Vsaďte na decentní pastelové vzory, které se skvěle kombinují se světlým denimem či chino kalhotami.

Nesmrtelným evergreenem jsou pak proužky. Nosí se na košilích, ale i kalhotách. Horizontální dodají objem, vertikální zase opticky zeštíhlí.

Jarní detox šatníku krok za krokem

Styl
Foto: archiv firem

Košile, s.Oliver, 999 Kč. Tenisky vlevo, Levi's, 2099 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 2999 Kč. Tenisky hnědé, Deichmann, 999 Kč. Košile, Levi's, 2199 Kč. Mikina, Levi's, 1799 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Modivo

Foto: archiv firem

Košile, s.Oliver, 999 Kč. Šortky, s.Oliver, 1399 Kč. Baloňák, Jeager (prodává Marks & Spencer), 8999 Kč. Košile, Marks & Spencer, 1499 Kč. Tenisky, Toms (prodává Urbanlux), 1999 Kč. Vzorovaná košile, s.Oliver, 999 Kč

Foto: archiv firem

Džínová bunda, Levi's. Šortky, Levi's, oboje 1699 Kč. Lacláče, Levi's, 2999 Kč. Košile, Levi's, 1499 Kč. Vesta, F&F, 799 Kč. Kožený batoh, Bagind, 3490 Kč

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka Emporio Armani

Jarní móda ve znamení květů

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Košile, Kalhoty, Mikiny, Tenisky, Kraťasy, Kabáty, Džínové bundy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám