Hlavní obsah

Inspirujte se barevnou módou z ulic Londýna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 16. do 21. září probíhal v Londýně týden módy. Přehlídky známých módních návrhářů a značek přilákaly davy stylových žen z celého světa. Inspirujte se jejich outfity a zařaďte do svého šatníku také špetku barev.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z Londýna

Článek

Čas módních exhibicionistů, kteří se předhánějí v tom, kdo bude mít na sobě co nejšílenější oblečení, je už naštěstí, jak se zdá, na ústupu. Místo nich jsou v ulicích velkoměst i během týdnů módy k vidění spíše jednoduché a nositelné outfity, ve kterých mohou nalézt inspiraci ženy po celém světě.

Příkladem může jít Londýn. Většina žen, které na přehlídky vyrazily, vsadila spíše na výrazné barvy než střihy. Často byla k vidění modrá. Jedna z návštěvnic vsadila například na splývavé královsky modré kalhoty, které sladila s klasickým béžovým tričkem s dlouhým rukávem a černou košilí.

Jiná zase vsadila na modrý svetr se zipem u krku, což je jeden z hlavních trendů letošního podzimu. Zbytek outfitu ponechala v neutrálních barvách.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z Londýna

K vidění byly také modely ve fialové, zelené či oranžové barvě. Často se jednalo o monochromatický look, tedy outfit poskládaný z kousků z různých barevných odstínů jedné barvy.

Co se týče doplňků, i zde kralovala jednoduchost. Kabelky s velkými logy a monogramy nahradily nenápadné, ale přesto luxusní kousky. Nevtíravé modely mají tu výhodu, že dokážou jednoduše splynout, ale trénovaným očím stejně neuniknou. Navíc se díky jednoduchému designu dají skvěle kombinovat a ani s přibývajícími roky neztrácejí na stylu.

Více módní inspirace naleznete v galerii.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám