Hlavní obsah

Inspirace hvězdným stylem: Herečka Kelly Rutherfordová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená herečka Kelly Rutherfordová se nedávno stala horkým objevem světa sociálních sítí. Ve svých 55 letech totiž dokazuje, že móda může být elegantní a stylová bez ohledu na věk. Inspirujte se jejím vytříbeným módním stylem.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kelly Rutherfordová

Článek

Herečka Kelly Rutherfordová si přičichla k módě už v oblíbeném seriálu Gossip Girl (v překladu Super drbna), který byl vysílán v letech 2007–2012. Nadčasový elegantní styl, který měl pod taktovkou stylista Eric Daman, se jí do kůže vryl natolik, že mnozí fanoušci v komentářích poukazují na to, že herečka z role Lilly van der Woodsenové nikdy nevypadla.

A není divu, její styl je prudce elegantní, nadčasový, nositelný a s nádechem luxusu. Navíc ovládá schopnost kombinovat klasické kousky s moderními trendy a vytvářet tak jedinečné a působivé outfity.

Jedním z klíčových prvků módního stylu Kelly Rutherfordové je schopnost přizpůsobit svůj outfit konkrétní události či prostředí. Od červeného koberce po denní vycházky, její šatník je plný šikovně vybraných kousků, které dokonale odrážejí její osobnost.

Módní kritici ji často chválí za schopnost nosit odvážné a nekonvenční kousky s grácií a elegancí. Často se jedná například o šaty, které na první pohled působí jednoduše, ale jsou neotřelé svým střihem nebo zpracováním.

Foto: Profimedia.cz

Kelly Rutherfordová v bílém obleku

Oblíbená bílá

Co se týče barev, Kelly Rutherfordová se pevně drží neutrálních barevných tónů. Po výrazných barvách sahá pouze v případě, že se chystá na červený koberec.

Nejčastěji volí bílou a béžovou, která si báječně rozumí s jejím fenotypem. Obecně tyto barvy totiž skvěle vyniknou na blondýnkách.

V oblibě má zejména šaty a sukně, které vždy volí v délce pod kolena nebo po kotníky. V zimě je navíc kombinuje s vysokými kozačkami. Často také nosí džíny všech barev s rovnými nohavicemi. Na oficiálnější události pak volí široké bílé kalhoty, které doplní svetříkem či halenkou podle ročního období.

Kůže, kašmír, vlna a drahé kovy. Jak pečovat o luxusní materiály

Styl
Foto: Profimedia.cz

Kelly Rutherfordová v šatech v antickém stylu

Dalším důležitým prvkem v módním stylu Kelly Rutherfordové jsou doplňky. Nápaditými kabelkami či výraznými šperky dokáže svým outfitům dodat to správné finální ladění. Často se jedná o výrazné náušnice, náhrdelníky, boty na podpatku nebo třeba sluneční brýle.

Všechny své outfity sdílí na Instagramu, kde ji sleduje přes milion šest set lidí. Na outfitech označuje i jednotlivé značky. Často se přitom jedná o kousky z řetězců. Inspirujte se jejím stylem i vy.

Pravidla pro nošení punčocháčů podle stylistů

Styl

Kožené kalhoty: Jaké si vybrat a jak je nosit

Styl

Reklama

Související témata:
Kelly Rutherford

Výběr článků

Načítám