Hlavní obsah

Espadrilky, pohodlná letní obuv pro ženy i muže

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vneste do svého botníku jižanskou atmosféru v podobě stylových a nadčasových espadrilek. Vyberte si z trendy modelů z aktuálních kolekcí a dopřejte svým nohám pohodlí. Nosit se dají totiž i na boso a sluší ženám i mužům. Dodejte svému letnímu outfitu šmrnc!

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Toms

Článek

Obuv, která v sobě snoubí pohodlí a styl? V klasických nazouvacích espadrilkách najdete obojí! Inspirujte se módou temperamentních Španělek a pořiďte si obuv se splétanou jutovou podešví, která si skvěle rozumí s letní garderobou.

Espadrilky jsou každoročně jedním z nejoblíbenějších letních trendů. Proč jsou tak populární? Vyrábějí se převážně z přírodních materiálů, a tak vás okouzlí svou lehkostí a vzdušností. Navíc jsou ohromně pohodlné. Příjemným bonusem je přitažlivý a nadčasový design, i to, že se hodí k různým stylům oblékání. Jaké zvolit?

Než zapadne slunce aneb V čem vyrazit na rande

Styl

Pro dámy

Výhodou espadrilek je, že se dají nosit k nohavicím, ale i sukni. Pokud například upřednostňujete sportovní styl oblékání, neváhejte se odvázat a zvolte model s potiskem, který skvěle vynikne například v kombinaci s bílým tričkem a roztrhanými denimovými šortkami.

Foto: archiv firem

1. Marks & Spencer, 990 Kč. 2. Toms (prodává Urbanlux), 1780 Kč. 3. Toms (prodává Urbanlux), 1620 Kč. 4. CCC, 499 Kč. 5. Deichmann, 799 Kč. 6. Toms (prodává Urbanlux) 1620 Kč. 7. Deichmann, 799 Kč.

K šatům se hodí zejména jednobarevné modely či ty, které zdobí krajka či výšivka. Na ženskosti espadrilkám dodá pásek kolem kotníků. Zvolit můžete i model na vyšší platformě, která vám dodá pár centimetrů navíc a opticky prodlouží nohy.

Foto: archiv firem

1. Deichmann, 1199 Kč. 2. Deichmann, 399 Kč. 3. Toms (prodává Urbanlux), 1450 Kč. 4. CCC, 499 Kč. 5. CCC, 499 Kč. 6. CCC, 499 Kč.

Pro pány

Co se týče pánský modelů, tam závisí na osobním vkusu a preferencích. Rozhodně se vyplatí zainvestovat do kvalitních bot z pravé kůže nebo bytelné látky.

Mezi univerzální modely se řadí černé, modré, hnědé či béžové. Pokud si ale potrpíte na výrazné oblečení, klidně vsaďte na modely s potiskem či ve výrazných barvách.

Foto: archiv firem

1. Mango, 899 Kč. 2. Answear, 1199 Kč. 3. Marks & Spencer, 599 Kč. 4. Toms (prodává Urbanlux), 1780 Kč. 5. Toms (prodává Urbanlux), 2430 Kč. 6. Toms (prodává Urbanlux), 1940 Kč. 7. Toms (prodává Urbanlux), 1780 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Toms

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám